Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Χρύσανθου στο Mega για τον Βλαστό

Xrysanthos-Lazaridis
Αιφνιδιαστική τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη έκανε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη για όσα είχαν ακουστεί σχετικά με την απόπειρα απόδρασης Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, και μεταξύ άλλων σχολίασε: “Σε ποιά χώρα του κόσμου λέγονται αυτά τα πράγματα; Δηλαδή, τι πρέπει να κάνουμε, να ανοίξουμε τις φυλακές; Δεν έπρεπε να σταματήσουν την απόπειρα απόδρασης; Είναι καλό ότι πιάστηκε ένας βαρυποινίτης που πήγαινε να ξεφύγει. Αντί να πούμε μπράβο στην Αστυνομία και να της δώσουμε συγχαρητήρια, αρχίζουμε να γκρινιάζουμε για το ποιός πυροβόλησε πρώτος; Επιτέλους, αρχίζουμε να γινόμαστε κανονικό κράτος”, δήλωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού είχε διάλογο με τους παρουσιαστές της εκπομπής καθώς και με καλεσμένους στο πάνελ, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το γεγονός ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε πολλές φυλακές της χώρας παραμένουν απλήρωτοι.

ysterografa.gr