Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ντέρμπι στη Κρήτη, δύσκολες έξοδοι για πρωτοπόρους : Επισκοπή - Παναιγιάλειος και Μαγούλα - Κόρινθος

Football League 2: Ντέρμπι στη Κρήτη, δύσκολες έξοδοι για πρωτοπόρους | onsports.gr
Το παιχνίδι της Επισκοπής με τον Παναιγιάλειο είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στην Football League 2 στον Νότιο όμιλο, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το σημαντικότερο ματς θα γίνει στην Επισκοπή, όπου η ομώνυμη ομάδα παίζει με τον Παναιγιάλειο,
Στην Επισκοπή ο προπονητής, Γιώτης Σταματόπουλος, δεν έχει στην διάθεση του τους Τάσο Τριανταφύλλου και Μιχάλη Φρατζεσκάκη που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός και ο Μιχάλης Αργυράκης που έχει προσβληθεί από ίωση, αλλά και ο Οδυσσέας Κελαϊδής ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στους προσαγωγούς
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, γνωστοποίησε τους 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για την Κρήτη: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Μπούνας, Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Ακπαρίδης , Γ. Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Δαλιάνης, Κανελλόπουλος.Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Λαζανάς, ο ανέτοιμος Αγουρίδης και οι Γιαννίκος, Καράδαης και Λαλαής για αγωνιστικούς λόγους. To ντέρμπι στην Κρήτη, ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Παναιγιάλειο σφυρίζει ο Αντωνίου (Αθηνών),
Λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά, στην Γέργερη, ο Ρούβας υποδέχεται την Καλαμάτα. Στόχος της Καλαμάτας είναι η νίκη, σύμφωνα με τον Ζόραν Γέφτοβιτς. Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ρούβα: Koψαχείλης, Τρίψας, Τρανταφυλλάκης, Ψυχογιόπουλος, Τσόπελας, Τσιμικλής, Σκαρλάτος, Νουχάνοβιτς, Γκαλίν, Πούτσι, Σαραντόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Κολοβούρης, Βασίλιεφ, Ρήγας, Χρηστάρας, Γεωργιόπουλος, Ρήγας, Κουρέας.
Παράλληλα, κρίσιμο μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς του Αστέρα Μαγούλας με την Κόρινθο στην Ελευσίνα. Ο Μάμμης του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει το ματς της Κορίνθου με τον Αστέρα Μαγούλας, στο γήπεδο της Ελευσίνας. Βοηθοί του θα είναι Τζιλίρης από τον Πειραιά και η Γκούσαρη από την Φωκίδα. 
Η λεσχη φιλων Κορινθοs Θυρα 3 διοργανωνει εκδρομη για τον αγωνα πρωταθληματοs football league 2 Αστεραs Μαγουλαs - Κορινθοs κυριακη 17-02-2013 . Αναχωρηση απο πλατεια περιβολακια στιs 13:00 .Η μεταβαση με το πουλμαν ειναι 10 ευρω! Ολοι μαζι για την αγαπημενη μαs ομαδα!
Ενωτικό μήνυμα στους ανθρώπους της Κορίνθου, έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει την άνοδό της στη Β' Εθνική, έστειλε ο Πάρης Σπυρόπουλος.
«Η Κόρινθος έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία! Πρέπει να το σεβαστούμε όλοι μας! Υπηρετώ την ομάδα και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Τα αποδυτήρια της Κορίνθου είναι το δεύτερο σπίτι μου. Η Κόρινθος έχει μεγάλη δυναμική και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί!
Η ομάδα δεν σταματάει σε μια ήττα ούτε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Οι θέσεις της ανόδου κρίνονται όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και εμείς πρέπει να βρισκόμαστε σε μια απ' αυτές, προσωπικά πιστεύω πως θα είμαστε! Μπορεί να έχουμε ορισμένα προβλήματα και να έχουν γίνει λάθη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε.
Δεν χωράει μιζέρια στην Κόρινθο! Θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε και στο τέλος θα δικαιωθούμε! Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις, θα αφήσουμε τα προβλήματα στην άκρη και στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Όλοι μαζί για την αγαπημένη μας Μπάρτσα!», ήταν η δήλωση του αρχηγού της «Μπάρτσα» στην Κορινθία Sports.
 Κρίισιμη και η «μάχη» της Γλυφάδας με τα Χανιά. Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Γλυφάδας θα δώσει δυναμικό «παρών» στον αγώνα απηύθυνε η διοίκηση του συλλόγου.Η ομάδα των νοτίων προαστίων χαρακτηρίζει αγώνα-σταθμό το ματς με την ομάδα της Κρήτης, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για το «συγκρότημα» του Νίκου Παντέλη. Παράλληλα, γνωστοποιεί πως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 4 του γηπεδου του Ελληνικού.
Τέλος, στον Πύργο, ο Πανηλειακός θα παίξει κόντρα στον Φωστήρα , με διαιτητή τον Ζαχαριουδάκη απ' το Ηράκλειο. Η ομάδα του Πύργου δεν κατάφερε να εκδώσει δελτία στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της κι έτσι δύσκολα θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα. Ο Πανηλειακός έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Κουλού, ο οποίος είναι τραυματίας, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στον Μίλτο Γκόφα αφού ο νεαρός άσος ήταν από τους «μικρούς» που υποχρεούται η ομάδα να έχει στην αποστολή. Εκτός είναι και ο Ανδρέας Νομικός ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νίκος Σαλαπάτας. Ο Καλαματιανός τεχνικός του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα ότι η αναμέτρηση του Πύργου μόνο εύκολη δεν θα είναι. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποφύγουν τα ατομικά λάθη και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Για το καλύτερο θα παίξουν τα Χανιά στην αναμέτρηση με τη Γλυφάδα, σύμφωνα με τον Μουράτ Σεροπιάν.«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε, με καλή εμφάνιση αυτό που μας αναλογεί», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σεροπιάν στον τηλεοπτικό σταθμό «ΝΕΑ Τηλεόραση».
Το παιχνίδι της Προοδευτικής με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο Αχαρναϊκός έχει ρεπό


Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ρούβας - Καλαμάτα
Επισκοπή - Παναιγιάλειος
Πανηλειακός - Φωστήρας
Αστέρας Μαγούλας - Κόρινθος
Γλυφάδα - Χανιά
Προοδευτική - Εθνικός Αστέρας 3 - 0 α.α.
Ρεπό: Αχαρναϊκός