Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Έχασαν ευκαιρίες και έμειναν στην "λευκή ισοπαλία" Αστέρας Δερβρνίου και Πανκαμαριακός

Τα μοιράστηκαν όλα Δερβένι και Καμάρι (0-0)

Χωρίς νικητή και με "λευκό σκορ έληξε στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι το ντέρμπι της Δυτικης Κορινθίας ανάμεσα στον Αστέρα Δερβενίου και τον Πανκαμαριακό, με το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του Αστέρα είχαν την επιθετική πρωτοβουλία κινήσεων όπου στο 8’ χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία με τον Γιαννόπουλο να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και τον Σιετή να μπλοκάρει ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του ίδιου παίκτη στο 12’. Τέσσερα λεπτά αργοτερα νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μυργιώτης για τον Αστέρα αστόχησε σε καφαλιά μετα απο κόρνερ να ανοίξει το σκορ όταν η μπάλα πέρασε αουτ  ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σιετή.

Στην συνέχεια, η ομάδα του Καμαρίου ισορρόπησε το παιχνίδι,  είχε μια καλή φάση στο 37’, όταν ο Κλουτσινιώτης πρόλαβε τον Μαστρογιαννόπουλο από τα αριστερά, αλλά σούταρε τελείως άστοχα, ενώ στο 42’  έχασε μεγάλη  ευκαιρία για γκολ, όταν ο Σιώζος έστρωσε όμορφα την μπάλα στον  Ντερβίσι  που από πολύ κοντά την έστειλε άτσαλα πάνω από τα δοκάρια του Κολιμάδη.
 Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51’ ο Αστέρας έχασε την δική του μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μαστρογιαννόπουλου, ο Δεσποτέλης έκανε χέρι και ο κ. Νεοφυτιάδης έδειξε την άσπρη βούλα με τον Μυργιώτη να κάνει άσχημη εκτέλεση και τον Σιετή να λέει ‘’όχι’’ κρατώντας το μηδέν. Η απώλεια του πέναλτι φαίνεται να επηρέασε τους παίκτες του Αστέρα, που στη συνέχεια αποσυντονίστηκαν και δεν μπόρεσαν να πιέσουν για την επίτευξη τέρματος. Δημιούργησαν μια μόνο ευκαιρία με τον Αναγνωστόπουλο, που στο 71’ γύρισε από τα αριστερά γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πανκαμαριακού, όπου ο Πεθαίνος, αν και προσπάθησε, απέτυχε στο παρά λίγο να πιάσει κεφαλιά προς την κενή εστία.
Όσο πέρναγε η ώρα, οι παίκτες του Αστέρα συνέχιζαν τις σπασμωδικές τους ενέργειες, ενώ οι παίκτες του Πανκαμαριακού δυνάμωσαν το παιχνίδι τους για να κρατήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα. Έτσι στο 89’ σε διακοπή του αγώνα για την εκτέλεση φάουλ από τον Πανκαμαριακό, οι αντεγκλήσεις των παικτών στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, οδήγησαν στις αποβολές στην αρχή των Γιαννόπουλου και Σκούρα για αλληλοεξύβριση και ακολούθως, στην αναταραχή που υπήρξε, του Μετεβελή για απώθηση αντιπάλου και του αναπληρωματικού τερματοφύλακα του Πανκαμαριακού Γ. Τσιπά για εξύβριση των διαιτητών.
Συμπερασματικά ο Αστέρας δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, διότι οι παίκτες του δεν εμφάνισαν στο γήπεδο τις αρετές τους και προϊόντος του χρόνου, και με το σωστό μπλοκάρισμά τους από τον αντίπαλο, εκνευρίστηκαν και δεν είχαν την ηρεμία να ξεκλειδώσουν την άμυνα του αγωνιστικού αντιπάλου.
Ο διαιτητής κ. Νεοφυτιάδης ήταν καλός. Σωστές ήταν οι αποβολές, αν ίσως θα έπρεπε να επιληφθεί νωρίτερα για να μην φθάσει η ένταση στο αποκορύφωμά της. Οι βοηθοί του κ.κ. Σεφέρης και Πυργάκης ήταν άψογοι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολιμάδης, Μαστρογιαννόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μετεβελής, Φωλιάς, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος (78’ Παπαδημητρίου), Κουτρούλης (72’ Πρίφτης), Μυργιώτης, Καραγιαννίδης (62’ Πεθαίνος)
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Ραχανιώτης, Κλουτσινιώτης (75' Τσάκας), Σκούρας, Πέδρο, Τουμπανάκης, Αθανασιάδης, Ενό (90' Κουρούμαλης), Σιώζος, Μπολοβίνος