Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τελευταία λόγια 23χρονης: Μαμά φοβάμαι, πνίγομαι - Oι συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της

Τελευταία λόγια 23χρονης: Μαμά φοβάμαι, πνίγομαι - Oι συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της  Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της

Μαμά βοήθεια, πνίγομαι. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε την ζωή της σήμερα το πρωί, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Η 23χρονη νεαρή ιδιωτική υπάλληλος δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε από το σπίτι της για την δουλειά της, μια ημέρα ρουτίνας όπως όλες οι άλλες πώς η σφοδρή κακοκαιρία θα μετατρεπόταν στον εφιάλτη, που τελικά θα της στερούσε την ζωή λίγη ώρα αργότερα.
Ο χαμός της νεαρής από το Άργος έχει προκαλέσει οδύνη σε συγγενείς, φίλους και τους συναδέλφους της, με τους οποίους μίλησε επίσης λίγο πριν πεθάνει.

Ανατριχιαστικές οι τελευταίες της στιγμές
Στον δρόμο για την δουλειά το αυτοκίνητό της έπεσε σε μια λακκούβα και τρόμαξε. Άρχισε πανικόβλητη να τηλεφωνεί, πρώτα στους συναδέλφους και μετά στην μητέρα της.
«Μαμά, φοβάμαι», είπε κλαίγοντας, όπως αποκαλύπτει ο μπαμπάς της. «Μπήκαν νερά στο αμάξι... Μετά σταμάτησε να μιλάει», συμπληρώνει ο μπαμπάς της, ενώ η μητέρα της ακούγεται ολοκάθαρα από μέσα να σπαράζει…

Σπαρτάριζε το σώμα της – Προσπαθούσαν να την βοηθήσουν οι οδηγοί
Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγοί, που είχαν επίσης εγκλωβιστεί στο σημείο, την έβγαλαν έξω και την ξάπλωσαν στο οδόστρωμα. Η νεαρή σπαρταρούσε, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε.
Συγκλονιστική η μαρτυρία της υπεύθυνης του Σισμανογλείου
«Κάναμε ότι μπορούσαμε… Όλο το team του νοσοκομείου προσπάθησε να την συνεφέρει, όμως η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της», λέει η υπεύθυνη του νοσοκομείου και εξηγεί:
«Όταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα…».

Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της
«Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο. Ήρθαν εδώ και τώρα δέχονται την βοήθεια ψυχολόγων. Η κατάσταση τους είναι πολύ άσχημη»…

«Πήγαινε στην δουλειά της και σε κάποιο σημείο του δρόμου που είχε πολύ βροχή σταμάτησαν τα αυτοκίνητα. Μπήκαν νερά στο αμάξι και φοβήθηκε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τίποτα», λέει ο πατέρας της Μαρίας- Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε το πρωί τη ζωή της στον δρόμο.
Μιλάει στην ρεπόρτερ του Star σαν να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Τα έχει «χάσει» και αυτός. Η Αγγελική, το αγγελούδι τους είναι νεκρό…
«Οι γιατροί θα κάνουν νεκροψία και θα μας πούνε… Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ», λέει ακόμα και προσθέτει «ήταν μόνη της στο αμάξι. Πήγαινε στην δουλειά της. Ήταν 9:30 το πρωί».

thebest.gr