Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Μετακομίζει το υπουργείο Εργασίας

Μετακομίζουν, για λόγους οικονομίας, οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας από την οδό Πειραιώς 40 στο κτίριο επί της οδού Σταδίου 29, όπου στεγάζεται και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννη Βρούτση με την κίνηση αυτή "θα εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ ετησίως από μισθώματα, πλέον των οικονομιών κλίμακας που θα επιτευχθούν εξαιτίας της μείωσης της γραφειοκρατίας και των λειτουργικών εξόδων".

Με την ίδια υπουργική απόφαση, συγκροτήθηκε Επιτροπή Μετεγκατάστασης, που ανέλαβε να προσδιορίσει τους χώρους και την αναγκαία υποδομή για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Τον συντονισμό της Επιτροπής αλλά και όλου του έργου της μετεγκατάστασης ανέλαβε ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος.

Πώς θα γίνει η εγκατάσταση των κομμάτων στη νέα Βουλή

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την εγκατάσταση των κομμάτων στη νέα Βουλή. Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την τελετή ορκωοσίας που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη
          

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες στο κοινοβούλιο εν όψει της τελετής ορκωμοσίας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη. Οι υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, προχωρούν στη «χωροθέτηση» των γραφείων των κοινοβουλευτικών ομάδων της νέας Βουλής, καθώς πρέπει να εγκατασταθούν οι γραμματείες τους και το προσωπικό που θα υποστηρίζει το έργο των βουλευτών.
Η ΝΔ πρόκειται να διατηρήσει για τα γραφεία της τους χώρους που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου επίσης θα βρίσκεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ωστόσο, θα επεκταθεί σε γραφεία που διατέθηκαν στην κοινοβουλευτική του ομάδα από χώρο που μέχρι πρότινος είχε το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει και αυτό στο δεύτερο όροφο, αλλά θα περιοριστεί σε πολύ λιγότερα γραφεία από αυτά που είχε στην προηγούμενη Βουλή.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα εγκατασταθούν στον πρώτο όροφο του κτιρίου σε γραφεία τα οποία μέχρι πρότινος φιλοξενούσαν τη γραμματεία του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Η Χρυσή Αυγή θα «στεγάζεται» επίσης σε γραφεία στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα γραφεία αυτά διατηρούσε μέχρι πρότινος ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και βρίσκονται αρκετά κοντά με τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ της παραχωρήθηκε ένα ακόμη γραφείο για να καλυφθούν οι ανάγκες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Η Δημοκρατική Αριστερά «μετακομίζει» από το ισόγειο στον δεύτερο όροφο εκεί που μέχρι πρότινος είχε τα γραφεία του ο ΛΑ.Ο.Σ. και θα γειτονεύει με το ΚΚΕ το οποίο παραμένει στο χώρο που είχε στο δεύτερο όροφο και πριν από τις εκλογές.

Κυβέρνηση: Ένας υπουργός ήρθε (Γ. Στουρνάρας), ένας έφυγε (Γ. Βερνίκος)!


Στραβά ξεκίνησε η πρωθυπουργική θητεία για τον 13ο πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά... Κλινήρης συσκέφθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς Ευάγγ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη για να επισπεύσει την κάλυψη του κρίσιμου κενού πόστου στο υπουργείο Οικονομικών: Νέος υπουργός αναλαμβάνει ο καθηγητής οικονομίας και υπηρεσιακός υπουργός Γιάννης Στουρνάρας(δείτε το βιογραφικό του), στη θέση του παραιτηθέντος χθες, Β. Ράπανου... Μία ώρα μετά, ένα νέο μέλος της κυβέρνησης παραιτήθηκε! Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος υπέβαλε την παραίτησή του επιβεβαιώνοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι διατηρεί offshore εταιρία, που αποτελεί απαγορευμένη δραστηριότητα για υπουργούς...
Και σαν να μην έφθανε αυτό, οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες σχολιάζουν ότι «ο νέος υπουργός Οικονομικών,  είναι εκπρόσωπος των τραπεζών»  με συμμετοχή στην «σκανδαλώδη  εποχή της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ των swaps», ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης, «δείχνει» ποιός έκανε ... «βουντού» στον πρωθυπουργό! Καλού- κακού, δεν θα γίνει αντικατάσταση του κ. Βερνίκου...
http://www.eklogika.gr/news/10141

TO ΠΝΕΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Συνεχίζει την αλαζονική συμπεριφορά του ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε στις εκλογές της 17ης Ιουνίου από τον ελληνικό λαό, με την απόφασή του να μένει αμέτοχος στην κοινή εθνική προσπάθεια των κομμάτων, να σώσουν τη χώρα από την οικονομική κρίση.

          Οι νεοσταλινικοί  ξερόλες του ΣΥΡΙΖΑ, που εδώ και καιρό έχουν καβαλήσει το καλάμι της έπαρσης και έχουν ευσεβείς πόθους για την κατάκτηση της εξουσίας, κυβερνώντας σε μια Ελλάδα ερειπίων, στην οποία θα διαφεντεύει τον τόπο το «μαυραγορίτικο» lobby της δραχμής, αρέσκονται να προβαίνουν σε μια στείρα και ξεπερασμένη παλαιοκομματική αντιπολίτευση, εκ του ασφαλούς, αποδεικνύοντας περίτρανα την πολιτική τους ανωριμότητα. Μια ανωριμότητα και ανικανότητα που ευτυχώς έγινε εγκαίρως αντιληπτή από τον ελληνικό λαό.

Το παρασκήνιο της παραίτησης Βερνίκου

Μετά τον Βασίλη Ράπανο, που επικαλέστηκε λόγους υγείας, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ακόμη ένα μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος ανακοίνωσε την παραίτησή του από το πόστο που του εμπιστεύτηκε πριν από μια εβδομάδα ο Πρωθυπουργός.
Η παραίτηση του Γιώργου Βερνίκου, που έγινε δεκτή από τον Αντώνη Σαμαρά, είχε ως αιτία το θέμα που ανακίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμμετοχή του γνωστού εφοπλιστή και πρώην, πλέον, υφυπουργού Ναυτιλίας, σε off shore εταιρεία.
Από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι η θέση του Γιώργου Βερνίκου δεν θα αναπληρωθεί, και έτσι ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης θα παραμείνει ως μοναδικός πολιτικός προϊστάμενος του χώρου, στον οποίο έχει επενδύσει πολλά η κυβέρνηση Σαμαρά, για την ανάκαμψη της οικονομίας.

statesmen.gr

Παραίτηση Βερνίκου.


O Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Γιώργου Βερνίκου.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
«Ασφαλώς και δεν μπορεί να είναι Υπουργός κάποιος που επεχείρησε στα όρια του νόμου να κάνει φοροδιαφυγή μέσω off-shore εταιρείας.
Οι συγκυβερνώντες Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ηθική, η διαφάνεια και η πολιτική λογοδοσία είναι αναγκαία όχι μόνο στους πολίτες,  αλλά και στους πολιτικούς, σε αυτούς μάλιστα, στον υπέρτατο βαθμό.

Άλλο ένα νόμιμο αλλά όχι ηθικό, τραυματίζει την πολιτική ζωή».

Η 26η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Δρ. Τέτα Διαμαντοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η 26η Ιουνίου χαρακτηρίζεται διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Το πρόβλημα της χρήσης Ναρκωτικών αφορά, άλλωστε, το σύνολο της κοινωνίας μας. Δεν ξεχωρίζει οικονομική ή κοινωνική ομάδα, μόρφωση, ηλικία ή επάγγελμα.

Δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με συγκεκριμένες δράσεις, που θωρακίζουν τους νέους και τις νέες της πατρίδας μας.

Απαιτείται συστράτευση των πάντων: Γονέων, Εκπαιδευτικών, Μέσων Ενημέρωσης, Πολιτικών και Εκκλησίας.

Απαιτείται συντονισμός εκ μέρους της πολιτείας.

Απαιτείται απόλυτος σεβασμός, αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά μας.

Απαιτείται υποστήριξη στα πρόσωπα σκιές που είναι οι εξαρτημένοι, γνωρίζοντας πως είναι άτομα με ελλειμματικό ψυχισμό.

Απαιτείται συντριβή των τεράτων που λέγονται έμποροι.

Η χρήση και η κατάχρηση ουσιών από τους νέους και τις νέες, με επακόλουθο την περιθωριοποίησή τους, τον εξευτελισμό τους και τελικά το θάνατό τους, είναι προϊόν μιας σύνθετης πραγματικότητας.



Η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι:

Κανένας νέος δεν γίνεται χρήστης τυχαία. Έρευνες αποδεικνύουν ότι η μεγάλη διαθεσιμότητα των ουσιών παίζει σημαντικό ρόλο στο να αρχίσει κάποιος να προσφεύγει σε αυτές. Αν σε αυτήν την εύκολη πρόσβαση προστεθεί η σημερινή κοινωνικό-οικονομική κρίση που προκαλεί στους νέους άγχος, αβεβαιότητα, φόβο, πανικό, και ανασφάλεια, τότε η κατάσταση σίγουρα θα επιδεινωθεί.

θα πρέπει λοιπόν να δοθεί έμφαση στην αποτελεσματική πρόληψη, στη μείωση της προσφοράς, στην παραδειγματική τιμωρία των εμπόρων του θανάτου και στη λήψη ουσιαστικών και εφαρμόσιμων μέτρων για την πραγματική θεραπεία των εξαρτημένων ατόμων». 

Η Νέα Δημοκρατία προτρέπει τους νέους να γεμίσουν τα κενά με Αγάπη, Όνειρα, Ελπίδα, Στόχους, Ενθουσιασμό, Δημιουργία, Γέλιο, Έρωτα, Χαρά, Παιχνίδι, Έκφραση, Αθλητισμό, Μουσική, Απόλαυση, Ζωή!

Είμαστε  εδώ για να μιλάμε στους νέους ...«επί της ουσίας,
χωρίς ουσίες»...

Fun d'ark - Lame Of You To Go

Εlectro-pop στα καλύτερα της, με πολλά indie, alternative και nudisco στοιχεία και εμβληματικό groove...! O 'Έλληνας Fun d'ark είναι η ανερχόμενη δύναμη στην Ευρωπαϊκή electro σκηνή. Το Lame of you to go είναι το πρώτο single από το album " Stellar Doorways".


http://youtu.be/OD6oz3zWj34



Oxygen Media Group
An Papandreou 29
Rafina
T. 2294077137
E. info@oxygenmediagroup.net
S. www.OxygenMediaGroup.net
F. https://www.facebook.com/oxygenmusic.gr

Oxygen Media Group - O.M.G.!

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ


ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο εκπρόσωπος του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Στουρνάρας και επί πρωθυπουργίας Σημίτη συνομιλητής του ΔΝΤ, αντικατέστησε στο Υπουργείο Οικονομικών τον επίσης εκπρόσωπο των τραπεζών, Βασίλειο Ράπανο.
Και οι δύο είναι προσωπικές επιλογές του μνημονιακού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και οι δύο έχουν στο βιογραφικό τους την συμμετοχή τους στη σκανδαλώδη εποχή της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ των swaps.
Η επιλογή Στουρνάρα, επιβεβαιώνει και την επιλογή Ράπανου. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, είναι όμηρος των Τραπεζιτών. Τις δικές τους εντολές θα εφαρμόζει.



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩ​Ν ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


Με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, υπουργός Οικονομικών ορίζεται ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, κ. Ιωάννης Στουρνάρας.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ GREEN CAMP… TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ


Γράφει ο Γιώργος Κουλός

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμαζόμουν για ναπάω ένα εικοσαήμερο στην παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP.
Πολλές οι αξέχαστες αναμνήσεις… Μα περισσότερατα δάκρυα συγκίνησης όταν θυμάμαι όλα όσα έζησα εκεί τα 8 χρόνια πουπήγαινα  ως κατασκηνωτής.

Η πράσινη κατασκήνωση ιδρύθηκε το 1995 σταΛεχαινά Ηλείας και περιβάλλεται από ένα καταπράσινο χώρο 55 στρεμμάτων πουαγγίζουν την θάλασσα.

Όλα για μένα ξεκίνησαν σε ηλικία 7 ετών όπουαποφάσισα για πρώτη φορά να πάω στην κατασκήνωση. Μέχρι τα 15 πήγαινα κάθεκαλοκαίρι.
8 συνολικά καλοκαίρια που έζησα πολλά…πουέμαθα πολλά…
Κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστή θέση στηνκαρδιά μου.

Το GREENCAMP στο μυαλό μουκαι την καρδιά μου έχει συνδυαστεί με το παιχνίδι, το γέλιο, τις παιδικέςστιγμές, τα αθλήματα, τις βραδιές ψυχαγωγίας καθώς και τις φιλίες που έκανα.Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους.
Το κάθε ένα από τα παραπάνω έχει την δική τουομορφιά και είναι κάτι το μοναδικό.

Εκείνο όμως που μου είχε κάνει τρομερήεντύπωση ήταν το ενδιαφέρον και η αγάπη που μου έδειχναν. Νοιαζόντουσανπραγματικά για μένα. Ήθελαν να είμαι και να περνάω καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάςμου, τους ιδιοκτήτες της κατασκήνωσης, την κ. Έφη και τον κ. Παναγιώτη Μπαρδάκηγιατί μου έδωσαν την δυνατότητα τα παιδικά μου χρόνια να είναι  βγαλμένα από τα πιο ωραία και γαλήνιακατασκηνωτικά παραμυθία.
Έχουν δημιουργήσει το GREEN CAMP με σεβασμόστην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των παιδιών.
Σεβασμός στην παιδική ψυχή.
Αλληλεγγύη στα παιδικά όνειρα.


ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ GREEN CAMP

Εξ όνυχος τον λέοντα: Μερικά παραδείγματα

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Με αποκορύφωμα την περίοδο μετά τον Οκτώβριο του 2009 (όταν, επαναλαμβάνω, ο λαός πρόσφερε στον Γ. Παπανδρέου περιφανή νίκη άνω των δέκα μονάδων, δίνοντάς του εντολή να κάνει ό,τι θέλει), στην ελληνική πολιτική σκηνή επικρατούσε η βεβαιότητα πως οι υπουργοί μιας κυβέρνησης πλειοψηφίας μπορούσαν να επιβάλλουν τις πρωτοβουλίες τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, ακόμη και φέρνοντας στη Βουλή νομοσχέδια μισή ώρα πριν από την έναρξη της συζήτησής τους.

Επιπλέον, κάθε φορά που ένα δημοσίευμα προειδοποιούσε ή αποκάλυπτε κάτι, είτε δινόταν μια ασαφής και καταγγελτική (των δημοσιογραφικών προθέσεων) απάντηση, είτε δεν δινόταν καμιά απάντηση, με την ελπίδα ότι το θέμα θα ξεχαστεί – χωρίς, βέβαια, να διορθωθεί.

Η εμπειρία από τον τελευταίο αυτό τακτικισμό είναι συγκλονιστική.

Είναι απίστευτο πόσες πολλές φορές στα τελευταία 2,5 χρόνια ετέθησαν θέματα που ουδέποτε έλαβαν απάντηση.

Τα βρήκαμε όλα μπροστά μας:

ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΝΕΟΥ

ge ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΝΕΟΥ

Ομάδα φοιτητών του Πολυτεχνείου επισκέφθηκε τη Μονή

Ομάδα αναστηλώσεων και συντηρήσεων, που αποτελείται από μεταπτυχιακούς φοιτητές υπό την καθοδήγηση της Αντιπρυτάνεως του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κας Αντωνίας Μοροπούλου και του Καθηγητή κ. Μπακόλα πρόκειται να αναλάβουν την εκπόνηση της μελέτης και την δέσμευση για την αναστήλωση και συντήρηση του Καθολικού της Ιεράς Μονή Αγίου Γεωργίου Φενεού.

Ήδη, την προηγούμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου εικοσαμελές κλιμάκιο ειδικών, εφοδιασμένων με τα κατάλληλα όργανα, επισκέφθηκε την Μονή και όπως φαίνεται τα αποτέλεσμα κρίνονται ικανοποιητικά αφού βάσιμη θεωρείται η ελπίδα της αναστήλωσης.

Να σημειωθεί ότι γενικότερα καταβάλλεται μια αξιέπαινη προσπάθεια από τον Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιο για την αναστήλωση και προβολή των Ιστορικών Εκκλησιαστικών Μνημείων της Κορινθίας, σε συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

sfedona.gr

ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΣΤΟ... ΠΑΖΑΡΙ - Καρέ μεταγραφών η Κόρινθος

Καρέ μεταγραφών η Κόρινθος
Ακάθεκτη συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι η «Μπάρτσα», καθώς οι «ερυθροκίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, δύο εκ των οποίων προέρχονται εκτός συνόρων.
Πρόκειται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Φελίπε ντα Σίλβα Ενρίκε από την ιταλική Βιτσέντζα και τον συμπατριώτη του Εντουάρντο Ούιλσον Λίνο (21 ετών, επιθετικός) ,ο οποίος αγωνιζόταν στη Λέτσε και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Παράλληλα, ποδοσφαιριστές της Κορίνθου είναι και οι Ηλίας Μέλκας, Γιάννης Λιούρας. Ο πρώτος είναι 23χρονος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν πέρυσι στον Αίαντα Παραλίας (18 ετών, μέσος).

Κούγιας: «Βρωμιάρηδες, θα πάτε φυλακή»! «ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ»

Κούγιας: «Βρωμιάρηδες, θα πάτε φυλακή»!
Λάβρος είναι ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας με τις αρχές του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας για τα όσα έγιναν χθες στα Χανιά.
Οι Αχαιοί ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πλατανιά και ψαλίδισαν τις ελπίδες τους για άνοδο στην Superleague με τον ισχυρό άνδρα των «ροσονέρι» να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι επιχειρούν να ανακόψουν την πορεία της Παναχαϊκής προς τη Super League.
Τόσο ο ίδιος με προσωπική του δήλωση, όσο και η ΠΑΕ Παναχαϊκή βράζουν και στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Η δήλωση του Κούγια:«Βρωμιάρηδες και δυστυχισμένοι που ζείτε μόνο από το βρώμικο ποδόσφαιρο, εγώ προσωπικά και 20 δικηγόροι του δικηγορικού μου γραφείου μου δίνετε την δυνατότητα να μείνω στο ποδόσφαιρο και να σας εκθέτω μέχρι να πεθάνω και ευτυχώς στην υγειά μου είμαι παρά πολύ καλά. Έρχεται και η δική σας ώρα που θα μπείτε φυλακή» αναφέρει η δήλωση του Κούγια.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ TOY ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Ίντερ Μπακού ή Τρανς Νάρβα αντίπαλος του Αστέρα!
Ίντερ Μπακού ή Τρανς Νάρβα αντίπαλος του Αστέρα!
Το νικητή του ζευγαριού Ίντερ Μπακού-Τρανς Νάρβα θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης. Η Ίντερ Μπακού είναι ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ενώ η Τρανς Νάρβα είναι ομάδα από την Εσθονία. Ο πρώτος αγώνας τον Αρκάδων θα γίνει εκτός έδρας στις 19 Ιουλίου και ο δεύτερος στις 26 στην Τρίπολη.
Η Ίντερ Μπακού ιδρύθηκε το 1997, τερμάτισε 3η στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2011-2012 και προπονητής της είναι ο Γεωργιανός Κακαμπέρ Τσκχαντάτζε. Η έδρα της ομάδας είναι το γήπεδο «Σάτα», χωρητικότητας 8.152 θέσεων. Το παρατσούκλι της ομάδας είναι οι «τραπεζίτες». Εχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν (2008, 2010)
Η Τρανς Νάρβα, είναι και αυτή μια νέα ομάδα από την πρώην Σοβιετική Ενωση, με έτος ίδρυσης το 1979. Τερμάτισε επίσης 3η στο πρωτάθλημα Εσθονίας. Προπονητής της είναι ο Αλεξέι Τζαγκούτιν από το Ουζμπεκιστάν. Εδρεύει στην Νάρβα και έχει ως γήπεδο το «Κρεενχόλμι», χωρητικότητας 3.000 θέσεων. Το 2001 κατέκτησε το Κύπελλο Εσθονίας ενώ δύο φορές έχει πάρει και το Super Cup (2007, 2008).
O πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στις 5 Ιουλίου στο Μπακού και η ρεβάνς στις 12 Ιουλίου στη Νάρβα.

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας βρέθηκε στην κλήρωση της Νιόν ο Αστέρας Τρίπολης και απέφυγε δυνατές ομάδες όπως η Λέγκια Βαρσοβίας και η Λέφσκι Σόφιας. Την αρκαδική ομάδα εκπροσώπησε ο Δημήτρης Μποροβήλος.
Η κλήρωση του πρώτου γύρου:

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην Κόρινθο για τον εορτασμό του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου


Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα παρευρεθεί στον εορτασμό του Πολιούχου της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου, δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στις πνευματικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Ιδρυτή της Εκκλησίας της Κορίνθου. Στη σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρονται τα εξής: «Στις 28και 29 Ιουνίου η Εκκλησία της Κορίνθου, εορτάζει τον Πολιούχο της, Απόστολο Παύλο. Στο επίκεντρο των πνευματικών εκδηλώσεων βρίσκεται ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, καθώς και το Βήμα του Γαλλίωνος στην Αρχαία Κόρινθο. Με τη μέριμνα και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας δίδεται παγκορινθιακός χαρακτήρας στην πανήγυρη, ενώ η συμμετοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ.Ιερωνύμου και των Συνοδικών Μητροπολιτών, υπογραμμίζει τη θέση που κατέχει η Κόρινθος, ως Αποστολική Εκκλησία, στους πανελλαδικούς εορτασμούς της μνήμης του Αποστόλου Παύλου. Επιθυμώντας να σας ενημερώσουμε, για τις εορταστικές εκδηλώσεις εις τιμήν και μνήμην του Iδρυτού της Εκκλησίας της Κορίνθου και Πολιούχου μας Αποστόλου Παύλου, ανακοινώνουμε τα κάτωθι: Την Τρίτη 26 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφερείας Λουτρακίου. Θα ψάλλουν Ιεροψάλτες από την ίδια Αρχιερατική Περιφέρεια. Στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό,θα τελεστεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο Σωφρόνιο, Πατριάρχη Ιεροσολύμων, ενώ στις 6:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστούν, το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και η ακολουθία του Εσπερινού. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφερείας Νεμέας. Θα ψάλλουν Ιεροψάλτες από την ίδια Αρχιερατική Περιφέρεια. Στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στον ίδιο Ιερό Ναό,θα τελεστεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο Ιερομάρτυρα Βλάσιο. Από τις 4:00 και μέχρι τις 8:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, στον χώρο του Εξομολογητητρίου (δεξιά της εισόδου). Ακόμη,στις 7:00 το απόγευμα θα τελεστεί Μικρός Εσπερινός και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Στις 9:00το βράδυ της ίδιας ημέρας στον ίδιο Ιερό Ναό θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία εις τιμήν, πάντων των Αγίων Αποστόλων, Συνεργών του Αποστόλου Παύλου. Θα ψάλλουν οι μοναχές των Ιερών Μονών και Ησυχαστηρίων της Κορινθίας. Θα προστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ».