Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συναντήσεις ομολογιούχων με Κεφαλογιάννη και Τσιμάρα

omolo
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Κώστας Τσιμάρας είχαν, σήμερα, στη Βουλή, συνάντηση με εκπροσώπους ομολογιούχων.
Μετά τη συνάντηση, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Κ. Τσιμάρας και ο Γ. Κλαδιανός, μέλος του Συλλόγου Ομολογιούχων, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις
 
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

«Συναντήθηκα, σήμερα, με τους Εκπροσώπους του Σωματείου των ομολογιούχων σε προκαθορισμένο ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξέθεσαν το πρόβλημά τους σε όλη την έκταση. Καταγράψαμε τις θέσεις τους και δεσμευθήκαμε ότι θα στηρίξουμε τη διαδικασία, που έχουν ξεκινήσει, των συναντήσεων με τους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να βρεθεί μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους.
Στη συνέχεια, υπήρξε η επικοινωνία και με το Γραμματέα του Κόμματος, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, εδώ στο χώρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος κινήθηκε στην ίδια γραμμή.
Ξεκινάμε, ήδη, από σήμερα, την πρώτη συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο με τη διευθύντρια του υπουργού κ. Χρ. Σταϊκούρα,και θα υπάρξει συνέχεια των επαφών αυτών την επόμενη εβδομάδα».
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΔΙΑΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ

«Πήγαμε, σήμερα το πρωί, τα μέλη του Συλλόγου στη ΝΔ και ζητήσαμε να τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση. Η προεκλογική της δέσμευση είναι να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά μας σε αυτή την αδικία, η οποία έχει γίνει στους ομολογιούχους.
Βέβαια, γίνανε κάποια έκτροπα στη ΝΔ,στα γραφεία της ΝΔ. Σκοπός μας δεν ήταν να γίνουν αυτά τα επεισόδια. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να αποσπάσουμε αυτή τη δέσμευση του Πρωθυπουργού να την κάνουμε πράξη».



 

: