Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά ήδη. Τη… μισή Αθήνα

Petros-Tatsopoulos
Συρρέουν από όλα τα μέρη του κόσμου, ΓΥΝΑΙΚΕΣ όλων των ηλικιών και φυλών, προκειμένου να γνωρίσουν (και όχι μόνο), τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να δήλωσε, πως έχει «πάει» με τη μισή Αθήνα.
Η υπόλοιπη «μισή» Αθήνα … σείεται από την ταραχή που δεν έλαχε αυτής της χαράς!
Ακόμη αναφέρεται μεγάλος αριθμός αντρών που επιθυμούν να αλλάξουν φύλο..
Πολλά παιδιά αναρωτιούνται …τίνος είναι;;
Γενικότερα παρατηρείται μία πληθυσμιακή αναστάτωση εντός και εκτός των τειχών της πόλης.
Επί τούτου και για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ίσως η επίσημη στατιστική αρχή της χώρας, να ζητήσει διευκρινίσεις, για το αν η αναφορά του γραφικού βουλευτή, γίνεται για το Λεκανοπέδιο της Αττικής ή μόνο για τα στενά όρια του Δήμου Αθηναίων και αν ναι, για ποια εκλογική περιφέρεια. Ανησυχίες υπάρχουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ίδιας περιφέρειας που αφήνουν αιχμές για το αν οι επιδόσεις του βουλευτή, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του, έναντι των υπολοίπων που δεν είχαν τις ίδιες αντοχές.
Σε κάθε περίπτωση μιλούμε για ένα ικανοποιητικό αριθμό γυναικών, ίσως εκατομμυρίων, δεδομένου του πληθυσμού της Αθήνας ή/και της Αττικής που είχαν την τιμή να χαρούν τον παγκοσμίως πλέον διάσημο, εκπρόσωπο του Ελληνικού λαού.
Φήμες μιλούν και για γυναίκες της υπόλοιπης Ελλάδας που είχαν την τύχη να περάσουν από την «μισή Αθήνα», είτε για δουλειά, είτε για τουρισμό, είτε επί τούτου, για να γευτούν τις στιγμές των μεγάλων επιδόσεων!
Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα για Ελληνικό κοινοβούλιο.
Αποδεικνύεται πως υπάρχουν στελέχη στην ανερχόμενη συνδικαλιστική παράταξη του Κολωνακίου που εκτός για τους αγώνες τους για τη διατήρηση του σάπιου κράτους, διακρίνονται και για το πατριωτικό τους καθήκον, στην ερωτική ικανοποίηση των γυναικών της χώρας.
Όπως και να ‘χει πάντως το θέμα και επειδή πολλοί θα σπεύσουν να ειρωνευτούν τις επιδόσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πρέπει να είναι σαφές: ο άνθρωπος αυτός έχει επιτελέσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοινωνικό έργο.
Έχει συμβάλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης του γυναικείου φύλου, που ως γνωστό βάλλεται και από ορμονικές διαταραχές πέρα της οικονομικής κρίσης. Προτείνεται δε, να ξεκινήσει περιοδεία (ναι ΑΥΤΟΣ!) για να καλυφτούν και οι υπόλοιπες πόλεις της πατρίδας μας που επίσης πλήττονται από τη στέρηση. Το ίδιο και για την απανταχού Ομογένεια. Καμία να μην μείνει παραπονεμένη.
Διαψεύδεται λοιπόν κατηγορηματικά ο κ. Λαφαζάνης που υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Είναι !! Ο συνάδελφός του, είναι εδώ, είναι παρών! και προσφέρει ήδη τα μέγιστα τόσο στην κοινωνική συνοχή όσο και στην αύξηση τουριστικού τζίρου.
Τέλος ο κ. Τσίπρας, να σκεφτεί σοβαρά και όταν φυσικά ο συνδικαλισμός έρθει και πάλι στην εξουσία, να του αναθέσει το νέο υπερ-υπουργείο της κοινωνικής πρόνοιας και τουριστικής ανάπτυξης της χώρας!
Να μην παει χαμένο άλλο ένα ταλέντο!
Η πατρίδα μας, ΔΕΝ έχει αυτή την πολυτέλεια!

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ / ysterografa.gr