Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση Μανιτάκη ζητεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

«Ή αλλάξτε συμπεριφορά ή παραιτηθείτε»! Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαλολιάκος με επιστολή-«φωτιά» στον κ. Μανιτάκη ζητά, μεταξύ άλλων, ή να σταματήσει να απειλεί τους εργαζομένους ή να παραιτηθεί.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του δημάρχου Πειραιά στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει ως εξής:
«Θέλω να πιστεύω ότι οι απειλές σας να αφήσετε απλήρωτους εργαζόμενους, ακόμη και άτομα με ειδικές ανάγκες, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχουν γίνει υπό το κλίμα είτε πανικού, είτε ελλιπούς ενημέρωσης. Διότι σε διαφορετική περίπτωση η πρόθεσή σας αυτή που στόχο έχει να τρομοκρατήσει εργαζομένους που δοκιμάζονται και η ζωή τους ανατρέπεται από τις αποφάσεις σας, είναι το λιγότερο άστοχη.
Εκτίθεστε κύριε Υπουργέ αλλά και εκθέτετε και την ίδια την κυβέρνηση.
Οι δήμαρχοι και οι εργαζόμενοι, είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της Πολιτείας και όχι οι εχθροί της, όπως επιχειρείτε με τέτοιου είδους συμπεριφορές να τους εμφανίσετε.
Σας καλώ έστω και την ύστατη στιγμή να ανακαλέσετε εγκυκλίους που δυναμιτίζουν τις σχέσεις Πολιτείας-ΟΤΑ και απειλούν τους εργαζόμενους και παράλληλα να κάνετε αποδεκτή την πρόταση που σας έχω κάνει τόσο εγώ όσο και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες .
Εάν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε λογική και συμπεριφορά, φοβούμαι ότι δεν υπάρχει για εσάς άλλος δρόμος από αυτόν της παραίτησης».