Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σκληρή απάντηση Πνευματικού στην Χρυσή Αυγή -Μίλησε και για Κορίνθιους φοβισμένους δημοσιογράφους!


-Α. Πνευματικός: «Ο δήμαρχος Κορινθίων δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ την ανάγκη να τον προστατεύουν μπράβοι»
Σε ανακοίνωση του δημάρχου Κορινθίων κ. Α. Πνευματικού (που είδε το φως της δημοσιότητας) σε ένα σημείο αναφέρεται μεταξύ άλλων: «…To θράσος και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο και λογική. Επειδή πλέον κάθε είδους ανοχή σε Γκεμπελικές μεθόδους αποτελεί συνενοχή και τραύμα της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Κορίνθου είναι από καιρό αποφασισμένος με όλες του τις δυνάμεις να αντισταθεί.
Αποτελεί θράσος να προπαγανδίζουν υπέρ της Ελληνικής σημαίας οι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν για να νομιμοποιήσουν τα κοντοστύλιαρια με τα οποία κυκλοφορούν για απειλούν και να τρομάζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και να τραυματίσουν αν τους βολέψει την Ελληνική Δημοκρατία
Αποτελεί θράσος να μιλούν για μπράβους όταν οι ίδιοι τρέμουν στην ιδέα να περπατήσουν στον δρόμο σαν ελεύθεροι άνθρωποι και προσφεύγουν στην ασφάλεια των ταγμάτων εφόδου, για να δίνει κουράγιο ο ένας φοβισμένος στον άλλο…διότι ξέρουν πόσο αντεθνικό είναι αυτό που οραματίζονται…Γιατί τρέμουν την αντίδραση της Δημοκρατίας..
Ο δήμαρχος Κορινθίων δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ την ανάγκη να τον προστατεύουν μπράβοι από τους πολίτες του.
Η προπαγάνδα δεν έχει πλέον όριο. Είναι χυδαία προπαγάνδα να μιλούν για την επέτειο εκείνοι που την μετέτρεψαν σε κομματική και προπαγανδιστική φιέστα.
Οι «Ελληναράδες» που εσχάτως ανακάλυψαν …ακόμα και την ορθοδοξία προσπαθούν να χαϊδέψουν τα αυτιά των βασανισμένων λόγω της κρίσης πολιτών και βάλουν κατά των πάντων που δεν υποκύπτουν στο μεγαλείο της Άριας πολιτικής τους καθαρότητας.
Ευθύνη του κάθε λογικού και δημοκρατικού πολίτη είναι σήμερα να αντισταθεί στις μεθόδους και τις τακτικές της Χρυσής Αυγής. Ο δήμαρχος Κορινθίων τουλάχιστον θα αντισταθεί.
Ο δήμος της Κορίνθου θα συνεχίσει να μοιράζει αγάπη και τρόφιμα στους αναξιοπαθούντες Κορίνθιους χωρίς σώου και τηλεοπτικές κάμερες.
Ο Αλέκος Πνευματικός θα απευθύνεται πάντα σε ελεύθερους πολίτες που αγαπούν χωρίς δόλο την Ελλάδα μας. Σε πολίτες και όχι δούλους στις προσταγές των αρχηγών τους.
Καλώ τους φοβισμένους σήμερα Κορίνθιους δημοσιογράφους να ορθώσουν το δικό τους ανάστημα στην ισοπέδωση και την γκεμπελική προπαγάνδα. Να σταματήσουν να αναμεταδίδουν αυτή την προπαγάνδα…»

korinthiannews.gr