Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πάτρα: Διαδηλωτές "παρέλασαν" στην Αγίου Ανδρέου - Μικροένταση μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε παρέλαση - Διαδηλωτές "παρέλασαν" στην Αγίου Ανδρέου - Μικροένταση μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Έντονη η παρουσία της Αστυνομίας - Όλα κύλησαν ομαλά
Συμπλοκές μεταξύ μελών ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - Λαικών Συνελεύσεων και Αγανακτισμένων για το ποιος θα "παρελάσει" πρώτος! Ένταση στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη.

Ολοκληρώθηκε η παρέλαση ενώ αμέσως μετά τα πεζοπόρα τμήματα "παρήλασαν" οι διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, τα μέλη των Λαικών Συνελεύσεων και οι Αγνακτισμένοι. Νωρίτερα υπήρξε ένταση που κατέληξε σε συμπλοκές, για το ποιος θα ανοίξει την πορεία. Τελικά το ΚΚΕ προηγήθηκε, ακολούθησε το ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια οι υπόλοιπες ομάδες διαδηλωτών
 Το ΚΚΕ ανέβηκε την οδό Γούναρη με κατάληξη την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, ενώ η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου.


Φέτος, όμως, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια   η πολιτική και στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου ,στην Πάτγρα έγινε στα βουβά, καθώς δεν βρέθηκε ανάδοχος του έργου στο διαγωνισμό του Δήμου.
Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους πολλούς πολίτες που παρακολουθούν και χειροκροτούν τους μαθητές.
Η μπάντα του Δήμου πάντως, βρίσκεται στη θέση της απέναντι από τους επισήμους, αλλά χωρίς μικροφωνική, ίσα που ακούγεται!