Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

“Τρικούβερτο” γλέντι του Αστέρα κόντρα στην Κέρκυρα

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αστέρας ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Επικράτησε με 3-0 της Κέρκυρας η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς και μπορεί να αγχώθηκαν στο πρώτο μέρος όταν η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι αλλά στο δεύτερο “καθάρισαν”.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλα κέφια τον Μπακασέτα που προσπάθησε σε τρεις περιπτώσεις να νικήσει τον Αναστασόπουλο όμως τις δύο ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας του είπε “όχι” ενώ στην τρίτη σημάδεψε το δοκάρι.

Δοκάρι είχε και η Κέρκυρα στο 42' όμως η μπάλα πήγε εκεί από το κεφάλι του Σανκαρέ σε διεκδίκηση με τον Μπάρκογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε την πίεση του και στο 61' άνοιξε το σκορ. Ο Ράγιος εκτέλεσε το φάουλ και ο Χαμπλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Κέρκυρα μετά το γκολ κατέρρευσε και οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Μέσα σε 5 λεπτά (73'-78') Περόνε και Πιπίνης σκόραραν και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Ο Αστέρας όχι μόνο ζευγάρωσε τις νίκες τους αλλά εξακολουθεί να μην έχει δεχθεί γκολ, ενώ η Κέρκυρα έμεινε στο μηδέν.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Ταμπούρης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Ράγιος (80' Κάντο), Μπακασέτας (58' Ντε Μπλάσις), Ναβάρο, Περόνε (86' Ντινιωτάκης), Αλβάρεζ.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος):
Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Μοντέιρο, Βενέτης, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Ηλιάδης (63' Καραπέτσας), Καραλής, Τσουμάνης (63' Τσοκάνης), Λεόν, Μπάρκογλου (76' Αγρίτης).