Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ανεργία, δημεύσεις κατοικιών και φυγή Ελλήνων στο εξωτερικό
Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, οι  δημεύσεις κατοικιών και η ανεργία      θα επιφέρουν την οριστική διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και τη      μαζική φυγή της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό. Αντί να      διώχνουμε τους Έλληνες πρέπει άμεσα να διώξουμε τους      λαθρομετανάστες από τη χώρα, ώστε να απελευθερωθούν εκατοντάδες      χιλιάδες θέσεις εργασίας και να ανασάνει η ελληνική κοινωνία.
Αλβανοί οι δολοφόνοι της Πάρου
Άλλος ένας Έλληνας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς. Το κράτος      στέκει απαθές απέναντι στους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει      τη χώρα σε ζούγκλα. Να αλλάξει άμεσα το νομικό πλαίσιο και να      αντιμετωπιστούν με σκληρά κατασταλτικά και σωφρονιστικά μέτρα οι      εισαγόμενοι εγκληματίες.
Όχι στο ξεπούλημα ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ
Από δύο νευραλγικούς τομείς, που σχετίζονται με την        επικοινωνία και τις μεταφορές, ξεκινά το πάρτι του ξεπουλήματος        της δημόσιας περιουσίας. Εταιρείες άλλοτε βιώσιμες και        κερδοφόρες σήμερα χαρίζονται σε ξένους επενδυτές. Κύριος στόχος        της συγκυβέρνησης είναι να εκχωρηθεί στους τοκογλύφους το σύνολο        του εθνικού μας πλούτου.
Ο στόχος των νέων καταστροφι​κών μέτρων
Τα νέα κυβερνητικά μέτρα ισοπεδώνουν το βιοτικό επίπεδο των      Ελλήνων και οδηγούν σε βαθύτερη ύφεση και εκτίναξη της ανεργίας.      Προφανής στόχος τους είναι η διάλυση της χώρας και το ολοκληρωτικό      της ξεπούλημα στους διεθνείς τοκογλύφους. Μόνο μία εθνική ηγεσία      μπορεί να αντισταθεί στην καταστροφική πολιτική που μας επιβάλλουν      οι ξένοι δανειστές.