Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

O Πάνος Καμμένος στην Καβάλα



Περιοδεία στην πόλη της Καβάλας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Η πρώτη επίσημη συνάντηση με φορείς της πόλης έγινε στα γραφεία του εμποροβιομηχανικού επιμελητήριου Καβάλας. 
Ο πρόεδρος του φορέα κ. Άγγελος Τσατσούλης καλωσόρισε θερμά τον πρόεδρο και τους υποψήφιους του νομού οι οποίοι τον συνόδευαν. Περιέγραψε την  ύφεση που μαστίζει την οικονομία του νομού και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και έκανε ειδική αναφορά στα αδιέξοδα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο Πάνος Καμμένος διατύπωσε τις συγκεκριμένες προτάσεις του Κινήματος για την έξοδο των ελληνικών επιχειρήσεων από την κρίση του μνημονίου και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αναφέρθηκε στην αλλαγή του φορολογικού καθεστώτος στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές της χώρας που προβλέπεται στο οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί από τις 18 Απριλίου.
Αναφέρθηε επίσης σ το εξειδικευμένο πρόγραμμα για την ολική ρύθμιση οφειλών των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω του ειδικού λογαριασμού τακτοποίησης χρεών κάθε είδους προς το δημόσιο, όπως δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαΐου.
Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, το κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους από το σωματείο εργαζομένων της βιομηχανίας λιπασμάτων με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τσιμενίδη ο οποίος εξέθεσε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας.
Εξειδίκευσε στο αίτημα να αποσυρθεί άμεσα η επιβολή του ειδικού φόρου κατανάλωσης φυσικού αερίου με τον οποίο έχει επιβαρυνθεί η λειτουργία της εν λόγω  βιομηχανίας, από την εποχή που το κράτος τον επέβαλε για τα νοικοκυριά. Το κόστος από αυτόν τον φόρο επιβαρύνει τη λειτουργία της βιομηχανίας με 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του σωματείου. 
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε υπόμνημα για το θέμα προκειμένου να μελετηθεί επισταμένως το ζήτημα. Καταρχήν δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα σύμφωνα με τα όσα εκτέθηκαν στη συνάντηση. 
Η περιοδεία συνεχίστηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της «Καβάλα Όιλ».

 
Τον υπουργό Υγείας κ. Χρήστο Κίττα επισκέφθηκαν ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτής Ευβοίας του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Κώστας Μαρκόπουλος και ο βουλευτής Α΄ Πειραιά του Κινήματος κ. Παναγιώτης Μελάς. Η συνάντηση είχε θέμα την ενημέρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κατάσταση που δημιουργήθηκε από την έλλειψη φαρμάκων

Αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στις 18:00 οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διοργανώνουν συνδιάσκεψη για την οικονομία και την ασφάλεια με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.Η συνδιάσκεψη θα γίνει στο ξενοδοχείο Novotel της Αθήνας στην οδό Μιχαήλ Βόδα 4.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος θα μιλήσει σε συγκέντρωση αποστράτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο ξενοδοχείο Τιτάνια της Αθήνας στην οδό Πανεπιστημίου 52 (αίθουσα Βεργίνα).