Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον Α. Σαμαρά

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η επέμβαση μετά την αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς που διέγνωσαν οι γιατροί.στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός ανένυψε και πλέον οι γιατροί θα κρίνουν εάν θα παραμείνει νοσηλευόμενος το Σαββατοκύριακο.
Ο κ.Σαμαράς εφτασε στο "Αττικόν" λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καθώς και ο Άκης Γεροντόπουλος.
Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σε ολική νάρκωση και αμέσως μετά το τελος της επέμβασης οι γιατροί θα κρίνουν αν θα παραμείνει για νοσηλεία το Σαββατοκύριακο.
Σταθερή κρίνεται απο τους γιατρους η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού οικονομικών Β. Ράπανου ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους, ναυτία, ιλίγγους εφιδρώσεις και καταβολή. O κ. Ράπανος ήταν προγραμματισμένο να ορκιστεί υπουργός Οικονομικών στις 7 το απόγευμα, η ορκωμοσία όμως μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του, το επιτρέψει