Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Α.Μητσόπουλος - Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η εθνική και θρησκευτική απονεύρωση του λαού


Σε εποχές που όλα περιστρέφονται γύρω από την οικονομία, λόγω της πρωτόγνωρης παγκόσμιας τεχνητής οικονομικής κρίσης, είναι φυσικό, η πλειονότητα των ΜΜΕ και των Ελλήνων πολιτών να παρακολουθούν με αγωνία το οικονομικό μέλλον της χώρας και να κρίνουν τα κόμματα που ζητούν ψήφο, κυρίως βάσει των οικονομικών προγραμμάτων τους. Κι ενώ οι «τσιπρισμοί» και οι αλαζονικές φαιδρότητες του ΣΥΡΙΖΑ, δίνουν και παίρνουν σ’ Ελλάδα και Ευρώπη, με κίνδυνο πρόκλησης διπλωματικού επεισοδίου με τη Γαλλία, λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο νέο Πρόεδρο της Γαλλίας Ολάντ, σε μια εποχή μάλιστα που κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη υπέρ της χώρας μας, η Ενωμένη Κεντροδεξιά δικαιούται και υποχρεούται να μέμφεται και να ξεσκεπάσει το ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της ηγεσίας και των στελεχών του στα οικονομικά θέματα, αλλά και σε κεφαλαιώδη ζητήματα που άπτονται των Ελληνορθόδοξων Ιδεωδών, που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα «συνιστωτικά μπιχλιμπίδια» του, δεν σέβονται διαχρονικά.

Έτσι, το κόμμα που παρουσιάζεται ως υπέρμαχος της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των μειονοτήτων, έχει προσπαθήσει κατά καιρούς να προκαλέσει κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αγιορειτών μοναχών και κατάλυση κάθε εννόμου τάξεως του ειδικού καθεστώτος που διέπει το Άγιο Όρος, μέσω βουλευτών και στελεχών του, που διαδηλώνουν υπέρ του δικαιώματος των γυναικών να έχουν πρόσβαση στην αυτοδιοικούμενη αυτή περιοχή.

Το Άβατο του Αγίου Όρους, εδώ και δέκα αιώνες αποτελεί θεσμό που όλοι οφείλουν να περιφρουρούν, διότι πέραν του ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την βυζαντινή παράδοση, το Άγιο Όρος είναι ο τόπος, που μέσα στην απόλυτη ηρεμία και γαλήνη που επικρατεί, φιλοξένησε τα πιο φωτεινά πνεύματα της Χριστιανοσύνης, τους σκαπανείς της Πίστης, που με την πραεία μορφή, την ευγένεια του πνεύματος και την κρυστάλλινη σκέψη τους, βοήθησαν και βοηθούν με συμβουλές και νουθεσίες, κάθε πιστό που βρέθηκε σε απόγνωση και τους επισκέφθηκε, ζητώντας την συμπαράστασή τους.

Το παράδοξο είναι ότι αυτές οι προκλητικές ενέργειες και δη η δήθεν προστασία των θρησκευτικών δικαιωμάτων των γυναικών, προέρχονται από πολιτικούς φορείς που έχουν αναγάγει την αθεϊα σε σημαία τους, τα δε στελέχη τους αρνούνται να δώσουν θρησκευτικό όρκο κατά την ορκωμοσία κάθε νέας Βουλής, ενώ στο άκουσμα και μόνο του αγιασμού, αηδιάζουν και φεύγουν μίλια μακριά, μιας που το περιεχόμενο της Ορθοδοξίας αντίκειται σε όσα πρεσβεύει η θολή ιδεολογία τους.

Όλοι αυτοί που μάχονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μαχόμενοι λυσσωδώς για το καταργημένο πανεπιστημιακό άσυλο και επιθυμούντες να παραμείνει άβατο για τις κρατικές αρχές, ακόμα κι όταν τελούνται στον χώρο της γνώσης εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, έρχονται σε αντίφαση ζητώντας την κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους. Στόχος τους είναι να αποδομήσουν έναν ακόμα πυλώνα της Ορθοδοξίας. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Είναι απελπιστικά μόνοι στον ηθικό κατήφορο που οι ίδιοι επέλεξαν.

Οι γυναίκες που διαθέτουν αρχές, σέβονται τον εαυτό τους και βρίσκονται κοντά στην Εκκλησία, δεν αντιτίθενται σε αυτήν την παραδοσιακή ιδιαιτερότητα του Αγίου Όρους και δεν φιλοδοξούν να αρθεί το Άβατο. Οι κατά τα άλλα αξιότιμες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχουν καμιά σχέση με την Χριστιανική Πίστη, καλό είναι να ρυθμίσουν τα του οίκου τους και να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων, που στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτά των εν Χριστώ Αγιορειτών αδελφών μας.

Το άθεο συνονθυλευματικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει θέσει βασικό σκοπό της ύπαρξής του να βυσσοδομήσει ύπουλα σε κάθε τι που αποπνέει Ελλάδα και Ορθοδοξία. Είναι το κατεξοχήν κόμμα της Νέας Τάξης και ηθελημένα ή μη, προωθεί το δόγμα Κίσσινγκερ ότι «ο ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι’ αυτό πρέπει να χτυπηθεί σε θρησκεία, γλώσσα, εθνικές παραδόσεις». Ο ΣΥΡΙΖΑ ή κατά πολλούς «ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ», καλώς ή κακώς έχει αντικαταστήσει στο δίπολο Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ., το παλαιό ΠΑ.ΣΟ.Κ., και οραματίζεται να γίνει το αντίπαλο δέος στην Κεντροδεξιά. Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι εκλογές αντιμαχόμενων κομμάτων, αλλά ΜΑΧΗ εκ διαμέτρου αντίθετων παρατάξεων και δεν θα αναμετρηθούν τα μικροκομματικά οφέλη κάθε κόμματος και υποψηφίου. Θα αναμετρηθούν, αφενός μεν, τα ορθολογικά προγράμματα για την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας, οι πολιτικές και κοινωνικές βιοθεωρίες της Δημοκρατίας, του Φιλελευθερισμού και του Πατριωτικού προσανατολισμού της Κεντροδεξιάς, αφετέρου δε, η εθνική και θρησκευτική απονεύρωση του λαού, η υποδούλωση της Ελλάδας στους λαθρομετανάστες, η αφαίμαξη των νόμιμων καταθέσεων των νοικοκυραίων και η επιστροφή της χώρας δραχμή, που αποτελούν διακαείς πόθους του νεοσταλινικού ΣΥΡΙΖΑ, ούτως ώστε να κυβερνήσει στα συντρίμμια, χωρίς ίχνος λαϊκής και πατριωτικής αντίστασης.

Δεν θα τους περάσει όμως. Είτε το θέλουν είτε όχι, εδώ είναι Ελλάς και όχι Σοβιετία. Οι Έλληνες μπορεί να υποφέρουν από τη φτώχεια, αλλά θα επιζήσουν. Δεν θα επιτρέψουν όμως στους τσαρλατάνους της Νέας Τάξης, να αγγίξουν Πατρίδα και Θρησκεία. Εκεί οι Έλληνες θα είναι αμείλικτοι και θα το αποδείξουν σύντομα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όπου όλοι θα λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ