Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γράφει ο Μενέλαος Αυτόλυκος

 Η στάση των κομμάτων της Βουλής και των ΜΜΕ τους τελευταίους 5 μήνες, είναι ολοφάνερο ότι οδηγεί την χώρα σε μία συνεχή αναβολή των εκλογών. Οι "φίλοι μας οι Γερμανοί" μαζί με τα συνεργαζόμενα κόμματα στην Ελλάδα, παρακολουθούν κρυφά την πρόθεση ψήφου των ελλήνων, και προσπαθούν μέσα από τα ΜΜΕ, να διαμορφώσουν κοινή γνώμη που θα οδηγήσει σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τους συμφέρει.

Θυμηθείτε την αρχική δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά,  τον Νοέμβριο του 2011 : "οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν το αργότερο στις 19 Φεβρουαρίου 2012 όταν θα έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της Κυβέρνησης ειδικού σκοπού". Έτσι βάφτισαν τότε την Κυβέρνηση του Τραπεζίτη Παπαδήμου για να δείξουν στον κόσμο ότι επείγει η κύρωση της συμφωνίας του νέου μνημονίου και μετά ακολουθεί η δημοκρατία...... Και φυσικά εκλογές δεν έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου, γιατί εφευρέθηκαν νέοι λόγοι για την καθυστέρηση. Η ΝΈΑ "ΑΝΥΠΟΧΏΡΗΤΗ" ημερομηνία που έδειξε ο Σαμαράς ήταν μέσα στον Μάρτιο και μετά μέσα στον Απρίλιο και τώρα μέσα στον Μάϊο....................Εμφανίστηκαν δε και μερικά "καλά παιδιά του ΠΑΣΟΚ", όπως ο Χρυσοχοϊδης και η Άννα η Διαμαντοπούλου και είπαν ότι "οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν τώρα γιατί θα είναι καταστροφικές για την χώρα....".

Αυτό που δεν δέχομαι, και δεν θα καταφέρουν να μου δημιουργήσουν σύγχυση, είναι ότι προσπαθούν με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι οι εκλογές θα είναι καταστροφικές για την χώρα, την ίδια στιγμή που έχουν καταστρέψει όλη την ελληνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Καθίστε και σκεφθείτε, τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.
- Οι μισθοί και οι συντάξεις, έχουν μειωθεί κατά 50 - 70%.
- Η ανεργία επισήμως βρίσκεται στο 21%, αλλά εάν υπολογίσει κάποιος τους μη δηλωμένους ανέργους, τους απλήρωτους εργαζόμενους, τους υποαμοιβόμενους εργαζόμενους, τους υποαπασχολούμενους και ότι ο παραγωγικός πληθυσμός στην Ελλάδα αντιστοιχεί στο 50% του συνολικού πληθυσμού λόγω υπογεννητικότητας και μεταναστών, τότε η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα είναι κοντά στο 40%.
- Η πραγματική και δυναμική παραγωγική βάση της χώρας, δηλαδή ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και η ναυτιλία, βρίσκονται στο ναδίρ της απόδοσης τους και αναμένεται νέα ύφεση.
- Η ύφεση που έφερε η μείωση των μισθών και των συντάξεων, οδήγησε στο κλείσιμο 1.000.000 μικροεπιχειρήσεων και απολύσεις εργαζομένων που ήταν κυρίως χαμηλόμισθοι.
- Ο φαύλος κύκλος της μείωσης μισθών και εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε νέες μειώσεις σε συντάξεις, νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις, νέες απολύσεις.
- Το περίφημο PSI , που το επέβαλαν οι Γερμανοί ως προϋπόθεση για το νέο δάνειο του δευτέρου μνημονίου, οδήγησε σε μείωση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων κατά 12 δις ευρώ, με αποτέλεσμα να έρχονται νέες μειώσεις σε συντάξεις σύντομα.
- Από το PSI δεν θίχτηκαν οι τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού, γιατί τα χρήματα του νέου μνημονίου θα πάνε αποκλειστικά στην ανακεφαλαιοποίησή τους και την πληρωμή των ομολόγων που έχουν αυτές και οι ξένοι δανειστές.
- Από την άλλη οι ελληνικές τράπεζες, από την εποχή διακυβέρνηση Καραμανλή του νεότερου μέχρι και του Παπανδρέου του τρις νεότερου, έλαβαν 160 δις ως επιχορήγηση ή εγγυήσεις για να "ενισχύσουν την ρευστότητα στην ελληνική αγορά. Όσο είδατε βέβαια ρευστότητα τόσο βελτιώθηκε και το κλίμα στην εσωτερική αγορά. Αλλά και βέβαια, παρά τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι τράπεζες που έλαβαν τόση βοήθεια από την έλληνα φορολογούμενο, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥ Η' ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥ. Οι πλειστηριασμοί ακινήτων βασιλεύουν.
- Τουλάχιστον 2000 αυτοκτονίες έχουν συμβεί από το 2009 μέχρι σήμερα, και ίσως να είναι πολύ περισσότερες γιατί δεν ανακοινώνονται όλες.
- Τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν ούτε γάζες και οινόπνευμα.
- Στα σχολεία τα βιβλία αντικαταστάθηκαν από cd's. Εμφανίζονται νηστικοί μαθητές και άλλοι τόσοι που δεν μπορούν οι γονείς τους να τους προμηθεύσουν τα απαραίτητα για το σχολείο (βιβλία, τετράδια, μολύβια, έξοδα μεταφοράς). Στην Ελλάδα του 2012 υπάρχουν παιδιά που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο.
- Εξαφανίστηκαν τα χρήματα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, των νοσοκομειακών ιδρυμάτων και των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ).
- Μειώθηκαν οι δαπάνες για την άμυνα της χώρας, ακόμα και οι απολύτως αναγκαίες.
- Περικόπηκαν οι επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ, χρήματα που τα πλήρωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι από την τσέπη τους. Δηλαδή κλοπή με κρατική βούλα.
- Ετοιμάζεται η πώληση για ψωροδεκάρες, δημόσιας περιουσίας τεράστιας αξίας, συμπεριλαμβανομένου των ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, ο ΟΣΕ. Οργανισμοί που παρά τα προβλήματα από την κακοδιαχείριση των κομμάτων επί σειρά ετών, προσέφεραν υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργήθηκαν με τα τρις ευρώ που έφυγαν από τις τσέπες των φορολογουμένων. Τώρα τις υποδομές και την εκμετάλλευση αυτών των κολοσσών θέλουν να τα παραχωρήσουν σε επιχειρηματίες, ξένους και έλληνες.
- Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν κατά 40% στα δύο χρόνια, την ίδια στιγμή που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται.
- Οι τιμές των καυσίμων εκτινάχθηκαν στα ύψη και έρχεται νέα τεράστια αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 40% από τις 15 Οκτωβρίου 2012.
- Μας έσωσαν "τόσο πολύ" με το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, όπου  την επόμενη ημέρα της ψήφισης του δευτέρου μνημονίου, άρχισαν οι ανακοινώσεις για την ανάγκη νέου δανείου, νέου PSI, νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.
- Έφτασαν τον βασικό μισθό για τον νεοεισερχόμενο στην εργασία, έως 30 ετών, στα 295 ευρώ.
- Οι φόροι αυξήθηκαν κατά 700% με πρωταγωνιστή το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ (ΕΕΤΗΔΕ) και τον εκβιασμό για διακοπή της παροχής σε αδύνατους μικροσυνταξιούχους και μισθωτούς, ασθενείς και κάθε ανήμπορο να αντιδράσει.
- Καταργήθηκε το αφορολόγητο για όλους, τα επιδόματα ακόμα και από αυτούς που τα έχουν ανάγκη και τα δικαιούνται, και έρχονται νέοι φόροι με τεκμήρια που θα "μεταμορφώσουν" μπροστά την εφορία, όλους τους συνταξιούχους και τους χαμηλά αμειβόμενους σε "μεγιστάνες" , αρκεί να έχουν εισόδημα μέχρι 14.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι 70 τ.μ.
- Η οικοδομική δραστηριότητα έχει μειωθεί κατα 70% με παράλληλη μείωση της αγοράς ακινήτων και των μεταβιβάσεων.
- Η προμήθεια καυσίμων για θέρμανση τον χειμώνα που πέρασε, εμφάνισε μείωση κατά 50%, λόγω των τυφλών μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις. Το ίδιο ισχύει για την αγορά τροφίμων, ένδυσης και υπόδησης, τον εσωτερικό τουρισμό και την διασκέδαση.
- Κανένας έλληνας, δεν βλέπει ελπίδα για το μέλλον, ειδικά οι νέοι που έχουν φύγει κατά δεκάδες χιλιάδες για το εξωτερικό. Δηλαδή το πιο δημιουργικό και παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας εγκαταλείπει σταδιακά την Ελλάδα.


Και θυμίζω πάλι, ότι ετοιμάζουν και χειρότερα οικονομικά μέτρα για τον Μάιο, γιατί προφανώς φοβούνται ότι εάν γίνουν εκλογές (αν γίνουν εκλογές μέχρι στις 6 Μαΐου), ίσως προκύψει Κυβέρνηση που θα αντιδράσει στο μνημόνιο.

Η Ελληνική κοινωνία επομένως ήδη έχει καταστραφεί. Και υποτίθεται ότι η τρόικα ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει. Αλλά παρ' αυτά, σύμφωνα με τους πολιτικούς μας και τους "φίλους μας τους; Γερμανούς", οι ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....

Από τις διάφορες σαχλαμάρες που παρουσιάζουν τα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης, οι σταθμοί του ραδιοφώνου και οι εφημερίδες, τους τελευταίους δύο μήνες, έχω ξεχωρίσει δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις.

Η πρώτη αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Α. Παπαχελά για το μνημόνιο. Σε συνέντευξη που πήρε από τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, ο ίδιος δήλωσε, ότι παρ' ότι οι μισθοί σε αυτή τη χώρα είναι πάρα πολύ χαμηλοί (όπως θέλουν να τους κάνουν και στην Ελλάδα), καμία επένδυση δεν γίνεται και καμία ανάπτυξη δεν έρχεται, γιατί όλες οι επενδύσεις πάνε στην Γερμανία. Σας λέει κάτι αυτό για την χώρα μας ; Για κάντε μία σύνδεση με τα πετρέλαια, τα φωτοβολταϊκά, τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ.

Η δεύτερη είδηση, είναι η ξαφνική αλλαγή του πλαισίου των ειδήσεων που εμφανίζουν τα ΜΜΕ. Ξαφνικά λοιπόν, άρχισαν να παρουσιάζουν όλες τις "διεφθαρμένες" κοινωνικές ομάδες. Μέσα από την "ματιά" των ΜΜΕ, όλη η ελληνική κοινωνία είναι διεφθαρμένη. Συνολικά ! Εκτός από τους πολιτικούς, αφού Ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ αθωώθηκαν από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έλλειμα. Η επιτροπή αποτελείτο από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι συνταξιούχοι λοιπόν είναι διεφθαρμένοι γιατί λαμβάνουν μαϊμού επιδόματα. Όλοι όμως ! Οι επιχειρηματίες είναι διεφθαρμένοι γιατί φοροδιαφεύγουν, δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές. Οι μισθωτοί είναι διεφθαρμένοι γιατί κρύβουν από την εφορία τα εισοδήματά τους. Οι μικροϊδιοκτήτες ακινήτων, είναι διεφθαρμένοι γιατί κρύβουν τα ενοίκια που εισπράττουν. Οι βενζινοπώλες είναι διεφθαρμένοι γιατί πουλάνε παράνομα καύσιμα χωρίς δασμούς. Οι γιατροί είναι διεφθαρμένοι γιατί όλοι λαμβάνουν φακελάκι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι όλοι είναι διεφθαρμένοι και άχρηστοι, συνολικά, γι' αυτό και θα αξιολογηθούν..... Μόνο οι πολιτικοί δεν αξιολογούνται !  Οι ταξιτζήδες είναι όλοι διεφθαρμένοι γιατί είναι "συντεχνία". Το ίδιο και οι φορτηγατζήδες. Τώρα διεφθαρμένοι έγιναν και οι ναυτικοί της ΠΝΟ ενώ οι πλοιοκτήτες εκμεταλλευόμενοι την απελευθέρωση των ναύλων από την πρόσφατη νομοθεσία, ετοιμάζουν νέες αυξήσεις, έχοντας αντικαταστήσει τα ελληνικά πληρώματα με χαμηλά αμειβόμενους αλλοδαπούς. Ενώ τις τελευταίες δυο ημέρες, σε όλα τα ΜΜΕ διατυμπανίζουν ότι "οι πρώτοι στην διαφθορά" είναι και οι συνδικαλιστές, όλοι συνολικά, όπου και να βρίσκονται, και περισσότερο αυτοί που συνδικαλίζονται στην ΔΕΗ.  Τώρα «ανακαλύφθηκαν και αυτοί. Κανένας πολιτικός !

Δεν ξέρω εάν πραγματικά βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Πάντως όλα τα ΜΜΕ «καταγγέλλουν» ως διεφθαρμένες όλες τις κοινωνικές ομάδες. Με λίγα λόγια, ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΘΗΚΑ ΤΗΣ.

Και Ω! του θαύματος !  Το πολιτικό σύστημα, των παλαιών κομμάτων και πολιτικών, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, αλλά έχει αναλάβει να σώσει την χώρα…. ΑΛΛΑΞΕ, ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ, ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ. Τα παλαιά στελέχη αποχωρούν το ένα μετά το άλλο, ο Βενιζέλος δήλωσε ότι "ΞΕΚΙΝΑΕΙ"  (Βενιζέ-λεος !), ο Σαμαράς δήλωσε ότι θα ανακοινώσει σχέδιο εξόδου της χώρας από το μνημόνιο σε 4 χρόνια (εάν θα ζει κανένας έλληνας μέχρι τότε), ο Τσίπρας δήλωσε ότι ζητάει ψήφο εξουσίας και όχι ψήφο διαμαρτυρίας, το ΚΚΕ συνεχίζει στα ίδια όπως ξεκίνησε από το 1917, η ΔΗΜΑΡ μαζεύει τους "απολυμένους" του ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΆ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ το λάθος να δείξουν εμπιστοσύνη στον ΓΑΠ και τον ΠΑΠ, το ΔΗΣΥ χαίρεται γιατί "μπαίνει" στην Βουλή (μηδένα προ του τέλους κακάριζε...) και οι υπόλοιποι αντιμνημονιακοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι θέλουν και δεν συνεργάζονται.


Λοιπόν να σας πω κάτι ;

Και όμως, ο Φεβρουάριος ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο Μάρτιος τελείωσε ! Μπήκε ο Απρίλιος.
Εάν μέχρι την Μ. Τετάρτη δεν προκηρυχθούν οι εκλογές, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΣ ! ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ψάχνουν τρόπους για να καθυστερήσουν τις εκλογές τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, ώστε να έχουν επιβάλλει όλα τα νέα μέτρα και να έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός που θα δεσμεύει όλα τα έσοδα του Κράτους για την εξυπηρέτηση των δανειστών κατά προτεραιότητα. Ό,τι μένει θα πηγαίνει στην ελληνική κοινωνία. Άμα δείτε να μένει κάτι, να το συζητήσουμε μετά.

Αποστολή του Παπαδήμου, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ήταν η διαπραγμάτευση και η ψήφιση της νέας ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ PSI για την απομείωση (κούρεμα) των Ελληνικών Ομολόγων και την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών. Διαπραγμάτευση βέβαια δεν έγινε, αλλά η "ψήφιση" έγινε. Όπως ακριβώς ήθελαν οι Τράπεζες. To PSI ακόμα να ολοκληρωθεί.

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ.

Ας βάλουμε λοιπόν μερικά πράγματα με την σειρά στο μυαλό μας, για να διαπιστώσουμε ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ η ΕΛΛΑΔΑ δεν υπακούει στις εντολές του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά η ΒΟΥΛΗ και ο Παπαδήμος, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ άγνωστων οικονομικών κέντρων που λαμβάνουν σάρκα και οστά στο πρόσωπο της ΜΕΡΚΕΛ, του ΣΟΪΜΠΛΕ, του ΔΝΤ, του εκπροσώπου των Τραπεζιτών ΝΤΑΛΛΑΡΑ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το παλαιό πολιτικό σύστημα, έχει δεθεί από το ίδιο το παρελθόν του. Και επειδή το γερμανικό επιχειρηματικό και πολιτικό σύστημα, δίδαξε πολύ καλά την μέθοδο της μίζας στους έλληνες πολιτικούς, τώρα τους εκβιάζει. Γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και οι δορυφόροι τους, ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες της ΤΡΌΙΚΑΣ (δηλαδή ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ). ΔΝΤ = Δημοκρατία και Νόμοι, Τέλος).


- Ο Παπακωνσταντίνου, τον Μάρτιο του 2010 ανέλαβε την "εξουσιοδότηση" από μία πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ που ήδη είχε χάσει την "δεδηλωμένη", να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τις δανειακές συμβάσεις του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  Ι.
- Έκτοτε η ΧΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ αλλά ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.  Στην πράξη, κάνουν ό,τι μπορουν για να μας χρεωκοπήσουν και εν πραγματώσει, γιατί εν δυνάμει έχουμε χρεοκοπήσει.
- Ανέλαβε ΥΠΟΙΚ ο Βενιζέλος και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θα πήγαινε στις Βρυξέλες για να τρίξει τα δόντια στους ευρωπαίους ώστε να έρθουν χρήματα για επενδύσεις και να υπάρξει ανάπτυξη στην χώρα. Να βγούμε από την ύφεση βρε αδερφέ γιατί ο ΓΑΠ τα έκανε θάλασσα. Αν' αυτού, έφερε το νέο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ψηφίσθηκε τον Αύγουστο του 2011. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αυτό το πρόγραμμα θα μας έβγαζε από την ύφεση σύντομα και θα απέτρεπε την λήψη νέων μέτρων. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ. Μας οδήγησε βαθύτερα στην ύφεση μέσω της νέας φορολογία και της περικοπής μισθών. Ο Βενιζέλος μετέτρεψε την θάλασσα του ΓΑΠ σε ΩΕΚΑΝΟ.

Φέρνω στην μνήμη μου τις δηλώσεις του ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ το 2009, ότι η Ελλάδα θα επέστεφε στις "αγορές" το 2010, το 2011, 2012. Έγινε κάτι τέτοιο ?
Επίσης θυμάμαι ότι ο ΓΑΠ έλεγε ότι δεν έχουμε ορυκτό πλούτο (και διόρθωσε :...τουλάχιστον όχι πολύ......) και σήμερα μιλάνε συνεχώς για τα δικαιώματα εξόρυξης και άντλησης τεράστιων κοιτασμάτων στην Κρήτη.

Αν ξαναψηφίσουμε τους ψεύτες πολιτικούς και ξαναπιστέψουμε τα νέα ψέματα που λένε, τότε θα είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι ΕΜΕΊΣ για την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας. Διότι τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα και τα μέτρα που έλαβαν οι πολιτικοί μας μαζί με την ΤΡΌΙΚΑ, υπό την καθοδήγηση των "φίλων μας των Γερμανών", έχουν ήδη καταστρέψει την χώρα. ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ δεν είναι κάτι αόριστο. Η χώρα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ενώ υπάρχει ήδη πρωτογενές πλεόνασμα,  οι έλληνες συνεχίζουν να οδηγούνται στην ύφεση και την ανεργία. Επομένως, ο στόχος των ξένων, και ιδιαίτερα των Γερμανών, δεν είναι η διάσωση της Ελλάδας, αλλά η ΔΙΑΛΥΣΗ της Ελλάδας.

Ας προσέξουμε όταν φτάσουμε στην ΚΑΛΠΗ. Να μη πέσουμε στην ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΆ ΠΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ.

Θα βάζατε έναν από αυτούς του πολιτικούς να διαχειριστεί το σπίτι σας ; Γιατί τους αφήνετε ακόμα να διαχειρίζονται την χώρα μας ; Αυτή η ΓΗ είναι δική μας (παράφραση από τον στίχο του Γ. Ρίτσου, βλ. Ρωμιοσύνη).

Αν γίνουν τελικά εκλογές τον Μάιο, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τίποτα μπροστά στην Κάλπη. Αν δεν γίνουν εκλογές, τότε θα έχουμε ακόμα μία απόδειξη του πραγματικού σκοπού της Κυβέρνησης Παπαδήμου και των υποστηρικτών της : είναι η διάλυση της χώρας και η οικονομική διακυβέρνηση, χωρίς ίχνος δημοκρατίας.

Γρηγορείτ