Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πάνος Μπεγλίτης από τη Νεμέα: "Πάλεψα για την Κορινθία"

Ο  υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος  Μπεγλίτης  βρέθηκε στη Νεμέα την  Παρασκευή το βράδυ. Οι Νεμεάτες τον υποδέχθηκαν για μια συζήτηση εκ βαθέων, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ,στο δημαρχείο της Νεμέας.
«Οφείλω πολλά στη Νεμέα, σε εσάς, για την τεράστια υποστήριξη που μου έχετε δώσει. Με έχετε τιμήσει, μας δένουν μνήμες! Δεν ξεχνώ την ηθική σας στήριξη. Έβλεπα πάντα τα προβλήματα και προσπαθούσα να συμβάλλω στην επίλυσή τους . Δούλεψα για την Κορινθία ,πάλεψα για την Κορινθία. Και δεν ήταν εύκολο σε μια τέτοια συγκυρία , όταν είσαι υπουργός Εθνικής Άμυνας  κι έχεις σημαντικότατες ευθύνες ,κρίσιμα θέματα να διαχειριστείς. Διέθεσα χρόνο και δυνάμεις για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος .»
Οι Νεμεάτες άκουσαν και ανέπτυξαν έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τον κ. Μπεγλίτη για τα προβλήματα ,τα διλλήματα , την προοπτική της χώρας και του τόπου τους, της Νεμέας,  που τον τελευταίο καιρό έχουν την αίσθηση  πως αποδυναμώνεται με  την απομάκρυνση πολλών δημοσίων υπηρεσιών.
 «Γνωρίζω ότι η Νεμέα έζησε την συρρίκνωση ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών. Έχω υπερασπιστεί σθεναρά ως Κορίνθιος πολιτικός και ως υπουργός, όπως όλοι γνωρίζετε,  τον Καλλικρατικό δήμο Νεμέας και προβληματίζομαι τώρα γι’ αυτήν την εξέλιξη. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια για να αποφευχθούν ορισμένα γεγονότα και σας λέω πως από την επομένη των εκλογών θα είμαι και πάλι  παρόν  για να επιλύσουμε μαζί αυτά τα προβλήματα. Οφείλουμε όμως  να επανεξετάσουμε τον χάρτη των δημοσίων υπηρεσιών για να έχουμε ισόρροπη ανάπτυξη κι αποκέντρωση» δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης.