Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Είναι ψεύτες

Από την Τρίπολη,συνεχίζοντας σήμερα τη προεκλογική πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πελοπόννησο,ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία.

"Ο κ. Σαμαράς χθες για ακόμη μια φορά προχώρησε στη θεωρία των κέντρων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προκειμένου να μας παρουσιάσει ως νύφες σε ένα γάμο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Σαμαράς είναι αυτός που έχει παντρευτεί τον κ. Παπανδρέου (εξάλλου ήταν παλιοί συμμαθητές και γνώριμοι) προκειμένου να τον γλυτώσει από την φυλακή,να τον γλυτώσει από τα ειδικά δικαστήρια,που θα πρέπει να οδηγηθεί για τον δρομο στον οποίο οδήγησε τη χώρα μας.
Είναι απόλυτα σαφές ότι εμείς δεν έχουμε παντρευτεί κανέναν, παρά μόνο τον ελληνικό  λαό.Με τον ελληνικό λαό βαδίζουμε και με τον ελληνικό λαό θα συνεργαστούμε.Γι' αυτό είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν μας κρατάνε ούτε με τις μαύρες σακκούλες της Siemens,ούτε με τις μίζες των υποβρυχίων και των αεροπλάνων.Το μόνο που μας κρατά είναι η Ελλάδα και το χαμόγελο των παιδιών μας.
Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκαν μετά το πρώτο μνημόνιο ότι το 2012 αρχίζει η ανάπτυξη.
Ήλθε το δεύτερο μνημόνιο.Στο δεύτερο μνημόνιο υποσχέθηκαν ότι από τον Ιούνιο θα αρχίσει η ανάκαμψη.
Τώρα ανακοινώνουν νέα μέτρα 11 με 14 δις ευρώ.Ψελίζουν για τρίτο μνημόνιο.
Είναι ψεύτες και ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι των τραπεζιτών.Δεν πρέπει να τους πιστέψει πλέον ο ελληνικός λαός.Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο.Είναι όργανα της νέας τάξης πραγμάτων,είναι όργανα των τραπεζών του εξωτερικού".

 Στη Στερεά και τη Θεσσαλία συνεχίζεται η περιοδεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Επικεφαλής ο Εκπρόσωπος του κινήματος Τέρενς Κουίκ. Στη Στερεά θα είναι μαζί με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος βουλευτής Βοιωτίας. Μιχάλης Γιαννάκης. Στη Θεσσαλία (Βόλος , Λάρισα)  θα είναι μαζι ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.