Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Τσιμογιάννης στο επιτελείο της Συγγρού

Ο επικοινωνιολόγος Γρηγόρης Τσιμογιάννης φαίνεται ότι έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια και στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας, συμμετέχοντας μάλιστα και στις κλειστές συνεδριάσεις του «πρωινού καφέ» της Συγγρού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα «Νέα».
Η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη καταγράφει την παρουσία του κ. Τσιμογιάννη στη χθεσινή συνεδρίαση της στενής ομάδας των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, για την προετοιμασία της επίσκεψης και ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω το Σάββατο, αλλά και συνολικά της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η Συγγρού προεκλογικά.
Ο κ. Τσιμογιάννης, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον Αντώνη Σαμαρά, είχε συνδράμει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στην εσωκομματική μάχη για τη διαδοχή του Κώστα Καραμανλή. Ενώ, μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, φημολογείτο ότι θα αναλάμβανε κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο.
Το σενάριο αυτό δεν «περπάτησε», καθώς ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης δεν κατάφερε να βρει κοινό βηματισμό με τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Πάνο Παναγιωτόπουλο, σήμερα ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και έτσι ο γνωστός επικοινωνιολόγος προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη μεγάλη μάχη της ΝΔ για επιστροφή στην εξουσία.

statesmen.gr