Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ματσάρα στο «Μπερναμπέου», 5-2 η Ρεάλ τον ΑΠΟΕΛ

Ο… τελευταίος χορός του ΑΠΟΕΛ στο Champions League ήταν άκρως θεαματικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 5-2 των πρωταθλητών Κύπρου.
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού Champions League διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου η Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξένησε τον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία του εμφάνιση στη διοργάνωση για τη φετινή χρονιά.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, με τους «μερένγκες» να επικρατούν 5-2 του ΑΠΟΕΛ. Η «βασίλισσα» ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κακά να κάνει ένα φανταστικό σουτ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0.
Ο ΑΠΟΕΛ όμως, από την πλευρά του, δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 67’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με ωραίο πλασέ του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος πέτυχε το τέταρτό του τέρμα στη φετινή σεζόν στο Champions League. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό και σημειώθηκαν ακόμα τέσσερα τέρματα.
Ο Ρονάλντο στο 75’ με φανταστική εκτέλεση φάουλ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ο Καγιεχόν πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 4-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι, με τον Σολάρι να μειώνει σε 4-2. Ωστόσο, στο 84 ‘ ο Ντι Μαρία με πολύ ωραία λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 5-2, με τον ΑΠΟΕΛ να αποχωρεί από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με μία πολύ όμορφη παράσταση όπου οι φίλοι του που ταξίδεψαν εκεί απόλαυσαν κάθε λεπτό της αναμέτρησης.