Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο - Απήγαγαν 17χρονο, τον άφησαν να πεθάνει από ασιτία και εγκατέλειψαν το πτώμα του σε ένα παγκάκι!

Οι απαγωγές μεταξύ πακιστανών για λύτρα είναι μια συνήθης πρακτική, όπως λένε αστυνομικοί που παρακολουθούν αυτές τις υποθέσεις. Όμως η συγκεκριμένη υπόθεση που αποκαλύφθηκε ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία!
Σύμφωνα με το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στα τέλη Οκτωβρίου του 2010 πακιστανοί απήγαγαν ανήλικο ομοεθνή τους ο οποίος είχε φύγει από το Πακιστάν για μια καλύτερη ζωή.
Δράστες είναι οκτώ ομοεθνείς του, οι οποίοι ήταν στο κύκλωμα που μετέφεραν (μαζί με άλλα άτομα) το παιδάκι στην Ελλάδα.
Η οικογένεια πλήρωσε το αντίτιμο για την μεταφορά του παιδιού στην Ελλάδα, αλλά με το που έφτασε στην χώρα μας το απήγαγαν και ζήτησαν από τους γονείς του στο Πακιστάν 5.500 ευρώ, για να το αφήσουν ελεύθερο.
Το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται από την συνέχεια της ιστορίας. Οι γονείς, σε άθλια οικονομική κατάσταση, βρήκαν τα χρήματα και τα έδωσαν, όμως οι απαγωγείς ζητούσαν κι άλλα!Κι ενώ η οικογενεια αγωνιούσε και ζούσε με την ελπιδα το παιδί τους να αφεθεί ελεύθερο, οι απαγωγείς το είχαν 3 μήνες νηστικό και φυλακισμένο με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία!Πέθανε στις 9 Ιανουαρίου του 2011, μετά από σχεδόν τρεις μήνες ομηρίας.
Οι εγκληματίες απαγωγείς όμως χωρίς ίχνος οίκτου, συνέχισαν να μην δείχνουν κανέναν σεβασμό στον νεκρό.
Οι απαγωγείς πήραν το άψυχο κορμάκι του 17χρονου και για να το ξεφορτωθούν, το πέταξαν επάνω σε ένα παγκάκι στους Αγίους Αναργύρους, όπου το βρήκαν συγγενείς του που μένουν στην Ελλάδα...

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 24χρονος Πακιστανός, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται