Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Βρήκαν τον αγνοούμενο γάτο τους μετα από... 16 χρόνια!

Ο Πόλντι βρέθηκε να κάθεται πάνω σε ένα κορμό δέντρου σε δάσος κοντά στο χωριό Αγίνγκ από τον 19χρονο Κίλιαν Σέτελ, ο οποίος θεώρησε ότι είναι αδέσποτος.
Ο Πόλντι είχε χαρακτηριστεί αγνοούμενος το 1996 και πρόσφατα βρέθηκε σε ένα δάσος κοντά στο Μόναχο. Ένα μισοσβησμένο τατουάζ (προπομπός του μικροτσίπ) ήταν εκείνο που κατέστησε εφικτή την αναγνώρισή του και έτσι ο Πόλντι θα επιστρέψει σήμερα στην ιδιοκτήτριά του.
Ήταν πολύ αδύνατος και εμφανώς γερασμένος. Η οικογένεια Σέτελ είπε ότι ο Πόλντι της έδειξε εμπιστοσύνη και αφού τον τάισαν για μερικές μέρες εντόπισαν το τατουάζ.
Ο Πόλντι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων του Μονάχου, όπου αποκωδικοποιήθηκε το τατουάζ του και έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ο αριθμός του τατουάζ του βρέθηκε στα αρχεία με τα εξαφανισμένα κατοικίδια κι έτσι εντοπίστηκε και ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτριά του. Ο Πόλντι έχει προβλήματα με το συκώτι και τον θυρεοειδή του και έχει χάσει μερικά από τα δόντια του. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της Muenchener Abendzeitung, είναι αποστεωμένος.
Η εκπρόσωπος του καταφυγίου Εβελιν Κόζενμπαχ είπε ότι ο Πόλντι μάλλον το έσκασε από το σπίτι του επειδή δεν τα πήγαινε καλά με μια άλλη γάτα του σπιτιού.

newsit.gr