Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Έφυγε» ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος


Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο που έδινε εδώ και αρκετό καιρό και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στο νοσοκομείο Χανίων σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος.
O Νίκος Δαδινόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1944. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο Λούνα Παρκ και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Άλκη. Ο γιος του είναι επίσης στο χώρο του θεάματος αφού εργάζεται ως σκηνοθέτης.
Ο ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1966 και από τότε έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοταινίες.
Ο 68χρονος ηθοποιός εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Ο λόγος, όπως είχε πει, ήταν πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.
Τελευταίες του δουλειές στην τηλεόραση ήταν η σειρά «Για την 'Αννα» και η σειρά του Mega «Η ζωή της άλλης» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στο νεκροταφείο Βύρωνα.