Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έφυγε ως Α/ΓΕΕΘΑ,τον "επιστρέφουν" ως ΑΝΥΕΘΑ.Σενάρια υπουργοποίησης Γιάγκου

Βοά ο τόπος από σενάρια για επιστροφή του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχου Γ.Γιάγκου στο ΥΕΘΑ. Όχι με στολή,την οποία εβγαλε πρόσφατα,αλλά με υπουργικό κοστούμι!
Τα σενάρια θέλουν να έχει ακουστεί το όνομά του για την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας,σε περίπτωση που η πρόταση Καρατζαφέρη για απόσυρση όλων των πολιτικών προσώπων από τη κυβέρνηση Παπαδήμου "περάσει". Σ΄αυτή τη περίπτωση θα αναζητηθούν πρόσωπα ,τεχνοκράτες κι όχι μόνο για την νέα...κυβέρνηση σωτηρίας! Ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσε στο τραπέζι -από το πρόεδρο του ΛΑΟΣ λέγεται- είναι και του πτέραρχου Γιάγκου.Θα αντικαταστήσει το πρέσβη Γεωργίου.

Το θέμα είναι αν και ο ίδιος ενδιαφέρεται να εμπλακεί. Το όνομά του είχε ακουστεί και κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της κυβέρνησης Παπαδήμου.Τότε εμφανιζόταν αρνητικός.

Το...πάθημα Χινοφώτη ,ο οποίος μετά από την Αρχηγία ...έμπλεξε με τα υπουργεία με τα γνωστά αποτελέσματα,κανονικά θα πρέπει να προβληματίζει τον κ.Γιάγκο,αν δεν προβληματίζονται όσοι επιθυμούν την υπουργοποίησή του.
onalert.gr