Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μπεθάνης: «Κρατάμε την ιστορία, αλλάζουμε νοοτροπία»

Μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της οικονομίας παίρνει ο πρόεδρος της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης, όπως ανακοίνωσε επίσημα.
Η νέα διοίκηση της «Μπάρτσα» προσέλαβε έναν γραφίστα για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα προβάλει τις ομορφιές της Κορίνθου και της χώρας, καλώντας τους Έλληνες ομογενείς να μας επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πάνου Μπεθάνη
«Η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και η νέα γενιά ακόμα πιο τραγικές χωρίς να φταίει. Διαχρονικά στις περιπτώσεις αυτές ο Έλληνας γίνεται πατριώτης αρκεί να του δοθεί το κατάλληλο έρισμα. Ξεκινάμε λοιπόν μια σειρά πρωτοβουλιών που ελπίζουμε σιγά- σιγά να βοηθήσουν το μέλλον των παιδιών αυτών που πληρώνουν τα σπασμένα.
Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση αλλά και πρεσβευτής μια πόλης, ενός νομού, μιας χώρας. Για αυτό το λόγο, η διοίκηση της νέας Κορίνθου ανακοινώνει την πρόσληψη ενός γραφίστα με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία ιντερνετικού υλικού που θα διαφημίζει την πόλη και τη χώρα μας στους ομογενείς, και θα τους ζητάει να μας επισκεφτούν φέτος το καλοκαίρι και να βοηθήσουν την οικονομία μας. Από όλους εσάς απλά θα ζητήσουμε τη διάδοσή του όταν είναι έτοιμο. Όλοι μας έχουμε μια θεία, έναν ξάδελφο, έναν ανιψιό στο εξωτερικό.
Οι νέοι Έλληνες δεν θα μελαγχολήσουν και δεν θα το βάλουν κάτω. Ο ακτιβισμός και η δράση είναι ο μόνος τρόπος να ανακάμψουμε. Κρατάμε την ιστορία και αλλάζουμε νοοτροπία. Μέσω της ομάδας, θα συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι κάτι πια αλλάζει.
Ευχαριστώ πολύ, ψηλά το κεφάλι».