Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Αλωσε» το Μιλάνο η Μπάρτσα!

Η Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου νίκησε με 3-2 τη Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο» και «καπάρωσε» την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν τρεις φορές και έφτασαν δίκαια στη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.
Η Μπάρτσα «πάγωσε» το «Σαν Σίρο» στο 14' όταν μετά από χαμηλή σέντρα του Σεϊντού Κεϊτά, ο Μαρκ φαν Μπόμελ πιεζόμενος από τον Τσάβι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Όμως η Μίλαν έφτασε στην ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα. Ο Ζέεντορφ πάσαρε με το εξωτερικό στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα το 27ο του τέρμα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Καταλανοί λίγο έλειψαν να πάρουν άμεσα ξανά το προβάδισμα αλλά ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι μετά από μπαλιά του Φάμπρεγας.
Ωστόσο στο 29' κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Τσάβι από τον Ακουιλάνι. Ο Μέσι αναγκάστηκε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δις αφού στην πρώτη εκτέλεση έκανε προσποίηση και τιμωρήθηκε με κίτρινη. Όμως ο Αργεντινός σούπερ σταρ ευστόχησε και την δεύτερη φορά και έδωσε το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα» με το πρώτο του τέρμα κόντρα σε ιταλική ομάδα!
«Αλωσε» το Μιλάνο η Μπάρτσα!Στο 55' ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ πέτυχε ένα γκολ για «Οσκαρ» ισοφαρίζοντας για τη Μίλαν. Ο Γκανέζος χαφ με τακουνάκι απέφυγε τον Αμπιντάλ και από πλάγια θέση νίκησε τον Βαλδές.
Η Μπαρτσελόνα ξαναπήρε το προβάδισμα στο 63'. Ο Μέσι με πολύ όμορφη διαγώνια πάσα βρήκε τον Τσάβι που πλάσαρε εύστοχα τον Αμπιάτι.
Μίλαν: Αμπιάτι, Νέστα (66' Μπονέρα), Ζαμπρότα, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Μπόμελ (72' Νοτσερίνο), Ζέεντορφ, Ακουιλάνι, Μπόατενγκ, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (46' Πάτο)
Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Φάμπρεγας (80' Πέδρο), Τσάβι, Αλκάνταρα (90'+1' Ντος Σάντος), Μαστσεράνο, Κεϊτά, Μπουσκέτς, Βίγια (68' Σάντσες), Μέσι.