Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μία ανάσα η Κόρινθος από την κορυφή , νίκησε 1 – 0 την Κύμη

Με ένα πέναλτι πού εκτέλεσε στο 26΄ο Λαμπογεώργος η Κόρινθος επικράτησε με 1 – 0 του Ά. Ο.Κύμη , στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής. Ο αγώνας έγινε παρουσία 1000 θεατών στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαυεθυμίου, Βαγγελής, Σπυρόπουλος, Σιώκος, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (93' Μπακιρτζίδης), Μπαλτζής (88' Κουβίδης), Λαμπρογεώργος (71' Δημητριάδης).
ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Μπλατσιώτης, Γεραντώνης, Καλογερόπουλος, Κόκκος (56' Σαββίδης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (71' Γουδέλης).
Με την νίκη της αυτή η «Μπάρτσα» βρίσκεται , αλλά με έναν αγώνα λιγώτερο, ένα βαθμό πίσω από την μέχρι στιγμής πρωτοπόρο Ένωση Ερμιονίδα που πήρε βαθμό στο Πόρο μετά από λευκή ισοπαλία.
Την Κόρινθο ισοβαθμεί , ο Α.Ο Λουκισίων που επικράτησε με 4 – 1 του Παναργειακού, ενώ η Αντίκυρα και ο Μανδραϊκός μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά από λευκή ισοπαλία..
Γκολ και θέαμα στη Θήβα όπου η τοπική ομάδα επικράτησε δύσκολα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου με 3 – 2.
Οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να περιμένουν καλύτερο ξεκίνημα, αφού μόλις στο 2’ άνοιξαν το σκορ με τον Χατζάκη, ωστόσο αρκετά νωρίς, στο 24’, έμειναν με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Ευθυμίου με απευθείας κόκκινη. Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, εκμεταλλευόμενος την αποβολή, αντέδρασε και στο 27’ ισοφάρισε με τον Τσουμάνη, ενώ βρέθηκε να προηγείται στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 44’ ο Βλάσσης διαμόρφωσε το 1-2.
Η αλλαγή του Παναγιωτόπουλου στη θέση του Νταλάκα αποδείχτηκε «χρυσή», αφού ο ποδοσφαιριστής της Θήβας μόλις σε δύο λεπτά σκόραρε δύο φορές, στο 66’ από την θέση του πέναλτι ισοφάρισε για την ομάδα του και στο 67’ της χάρισε τη σημαντική νίκη, κάνοντας το τελικό 3-2.
ΘΗΒΑ: Δράμπαλης, Σταματέας, Φέκας, Καρύδης, Ευθυμίου, Τσέλος, Κοζαράκης (80' Μαντάς), Χατζάκης, Γκαράνης (90' Ανυφαντής), Κοτσαλάς, Νταλάκας (65' Παναγιωτόπουλος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Παπαϊωάννου (82' Ντοντάι), Τσαούσης (65' Γιώργαρης), Βλασσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μπαλής, Κουσκουνάς, Κριαράς, Τσουμάνης (46' Κορδαλής).
Στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακός σημείωσε την πρώτη του νίκη επικρατώντας με 1 – 0 της Χαλκίδας.
Τέλος η ομάδα του Ασπρόπυργου έχασε για τέταρτη συνεχόμενη φορά, Σήμερα έχασε με το βαρύ 0 – 4 στην έδρα του από την Δάφνη Ερυθρών. Έτσι μετά και την σημερινή ήττα , αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα του Ασπροπυργου.

Η 4η αγωνιστική
Πανναυπλιακός-Χαλκίδα                                             1-0
Θήβα-Ατρόμητος Χιλιομοδίου                                    3-2
Λουκισίων Α.Ο.-Παναργειακός                                   4-1
Πόρος-Ενωση Ερμιονίδας                                            0-0
Κόρινθος-ΑΟ Κύμης                                                    1-0
Ασπρόπυργος-Δάφνη Ερυθρών                                    0-4
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα-Μανδραϊκός                0-0

Η βαθμολογία
( Επί τεσσάρων αγώνων)
Ενωση Ερμιονίδας                               5-1 10
Λουκισίων Α.Ο.                                 10-5   9
Κόρινθος                                             4-0    9
Μανδραϊκός                                         5-2   7
Ατρόμητος Χιλιομοδίου                    14-7   6
Θήβα                                                    7-7   6
Παναργειακός                                    13-9   5
Πόρος                                                  1-0   5
Ενωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα          1-1   5
Χαλκίδα                                               5-5  4
ΑΟ Κύμης                                           8-8   4
Δάφνη Ερυθρών                                 6-7   3
Πανναυπλιακός                                   1-6   3
Ασπρόπυργος                                     0-22  0

Ο Πόρος και η Κόρινθος έχουν έναν αγώνα λιγότερο , ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Πόρο.
Στο μεταξύ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κόρινθο ο Αλέξης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στον Πανιώνιο. Ο λόγος του διαζυγίου είναι ότι δεν έχει εκδοθεί δελτίο του από την ΕΠΟ, καθώς η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε καταθέσει εγκαίρως τα απαραίτητα χαρτιά. Πλέον δεν μπορεί να γίνει κάτι, οπότε ο Διαμαντόπουλος επέστρεψε στην ομάδα Νέων του Πανιωνίου.