Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ πήρε ισοπαλία με 1-1 από την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ και έμεινε μόνο στην κορυφή, καθώς η Ζενίτ νίκησε με 3-1 την Πόρτο στην Αγία Πετρούπολη
Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Τρίτσκοβσκι μέσα στο Ντόνετσκ, αλλά τελικά αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Σαχτάρ.
Στο 60' ο Τσιζόβ έχασε καταπληκτική ευκαιρία σε κενό τέρμα και με αυτήν η Σαχτάρ είχε 19 σουτ με το ΑΠΟΕΛ να έχει μόλις 2. Ένα λεπτό όμως αργότερα ο Τρίτσκοβσκι άνοιξε το σκορ για τους Κύπριους, με τον Σκοπιανό να αλλάζει καταπληκτικά την μπάλα με τον Χαραλαμπίδη, να μπαίνει στην περιοχή και με δεξί πλασέ να κάνει το 0-1. Η απάντηση όμως των Ουκρανών ήταν άμεση, καθώς στο 64' ο Ζάντσον ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας.
Η Σαχτάρ γενικά κυριάρχησε στο ματς, χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ 7 επεμβάσεις είχε ο Διονύσης Χιώτης.
ΣΑΧΤΑΡ: Ρίμπκα, Σρνα, Κούτσερ, Τσιζόβ, Ρατ, Χούμπσμαν, Ουΐλιαν, Άλεξ Τεϊσέιρα (65' Ντόουγκλας Κόστα), Μχιταριάν, Ζάντσον (81' Εντουάρντο), Λουΐζ Αντριάνο (76' Σελέζνεβ).
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Ολιβέιρα, Γιάχιτς (58' Μαρσίνιο), Πάουλο Ζόρζε, Νούνο Μοράις, Ουΐλιαμ Μποαβεντούρα, Μαντούκα (7' Χαραλαμπίδης), Έλιο Πίντο, Αΐλτον (77' Εστέμπαν Σολάρι), Τρίτσκοβσκι.

Η βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ   4 (3-2)
2. Ζενίτ        3 (4-3)
3. Πόρτο      3 (3-4)
4. Σαχτάρ     1 (2-3)