Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ένταξη για χρηματοδότηση του έργου 'ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ'


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης για χρηματοδότηση των ακόλουθων έργων στο ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 συνολικού προϋπολογισμού 121.800,00 €

Ειδικότερα,

«ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 121.800,00 €, με Τελικό Δικαιούχο το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το έργο αφορά οικοδομικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να αναβαθμισθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Κ.Υ. Αγ. Νικολάου, με την αντιμετώπιση των  προβλημάτων υγρασίας εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου όπου αυτές παρουσιάζονται, με την βελτίωση της πρόσβασης ΑΜΕΑ με τις μεταγενέστερες του χρόνου κατασκευής της εγκυκλίους και με την αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Προβλέπει ακόμα τη διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στο περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Υγείας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ασθενοφόρων και των λοιπόν οχημάτων.