Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας ξεκαθαρίζει τι έγινε με το ηλικιωμένο ζευγάρι

ΠΗΓΗ: Korinthian News

Σχετικά με το θέμα το οποίο αναφέραμε χθες μετά και τις δηλώσεις γιατρών στο νοσοκομείο Κορίνθου στα ΜΜΕ (συγκριμένα του κ. Κουκουλίδη) επανερχόμαστε σήμερα μετά από έρευνα μας.
Σε χθεσινή ανάρτηση φιλοξενήσαμε τις δηλώσεις του κ. Κουκουλίδη σε τοπικά ΜΜΕ ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εισήχθη στο νοσοκομείο Κορίνθου έχοντας κακώσεις σε «ευαίσθητα σημεία του σώματός τους» ενώ δεν απέκλειε το ενδεχόμενο βιασμού του ζευγαριού!!!
Όπως τόνισε περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του ιατροδικαστή πριν αναφέρουν κάτι επίσημα.
Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν από τον κ. Κουκουλίδη και στο τέλος της ανάρτησης μας γράψαμε: «Από την αστυνομία πάντως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση (τουλάχιστον για την ώρα) για το θέμα αυτό και ότι αναφέρεται παραπάνω είναι μετά από δηλώσεις των γιατρών του νοσοκομείου της Κορίνθου…»
Η Korinthian News έψαξε το θέμα επικοινωνώντας αρχικά με την διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου κα Α. Σκέπερς η οποία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα, εκφράζοντας μάλιστα την αντίδρασή της πως για ένα τόσο σοβαρό θέμα γίνονται δηλώσεις από γιατρό του νοσοκομείου, πριν τουλάχιστον γίνει κάποια ενημέρωση από την αστυνομία!
Στη συνεχεία επικοινωνήσαμε με τον αστυνομικό διευθυντή Κορινθίας ταξίαρχο κ. Χ. Μουρελάτο ο οποίος βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ανέφερε για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Το περαστικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Ένας 65χρονος πήγε και χτύπησε τον ηλικιωμένο κουνιάδο του και την 75χρονη σύζυγο του.
Από συγγενικό πρόσωπο υπήρξε καταγγελία ότι ο 65χρονος όχι μόνο χτύπησε αλλά βίασε την 75χρονη. Αυτό μας καταγγέλθηκε τουλάχιστον. Η 75χρονη είναι διανοητικά καθυστερημένη. Συλλάβαμε τον δράστη και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία»
Αυτά αναφέρει ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας σχετικά με το θέμα και τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ ο κ. Κουκουλίδης!
ΣΣ. Αυτό το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για …λεπτά ζητήματα και χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Οι δηλώσεις του κ. Κουκουλίδη όπως ήταν φυσικό δημιούργησαν σύγχυση και διαφέρουν κάπως από τις δηλώσεις που κάνει παραπάνω ο αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας! Άλλη φορά σε τέτοιου είδους θέματα θα συνιστούσαμε περισσότερη προσοχή από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Κορίνθου…