Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αντωνης Σαμαράς: Σε μία εποχή πλήρους ανεργίας, ο ΟΑΕΔ καλείται να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει, για να δώσει στήριξη στον Έλληνα άνεργο


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε, σήμερα, τα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ν. Νικολόπουλος. Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σε μία εποχή πλήρους ανεργίας, ο ΟΑΕΔ καλείται να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει, για να δώσει στήριξη στον Έλληνα άνεργο. Ειδικά στους νέους ανέργους που πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα. Αλλά και σε εκείνους που, λόγω της τραγικής αυτής κρίσης, έχουν χάσει τη δουλειά τους, ενώ ήταν πολύ κοντά στη σύνταξή τους.
Απαιτούμε, λοιπόν, από τον ΟΑΕΔ, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μετρήσιμα αποτελέσματα και μηδενικές καθυστερήσεις.
Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητή του ΟΑΕΔ για την πληροφόρηση που μας παρείχε και για τη συζήτηση που είχαμε γύρω από όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον Έλληνα άνεργο. Άλλωστε, εκείνος είναι που πλήττεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον σήμερα, από  αυτή την κρίση».