Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος ο Φερνάντεθ απ' τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ένας βαθμός σε τρεις αγωνιστικές, η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και το γεγονός πως για τον ίδιο έφταιγαν όλοι άλλοι, οδήγησαν τον Ισπανό τεχνικό Οσκαρ Φερνάντεθ καθώς και τον βοηθό του, στην πόρτα της εξόδου, από το Αστέρα Τρίπολης. Η θητεία τους στον πάγκο των Αρκάδων ολοκληρώθηκε μετά από την ήττα (3-1) της ομάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η εμφάνιση του Αστέρα  ήταν κακή για ένα ακόμη παιχνίδι, κάτι που έκανε τους Διοικούντες της ομάδας της Τρίπολης να τους απομακρύνουν απ' τον πάγκο της ομάδας.
Η θέση του, στον πάγκο της Αρκαδίκης ομάδας,  περνά, προσωρινά ή... μόνιμα, στα χέρια του Πορτογάλου Οράσιο Γκονσάλβες,  ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων του Αστέρα.
 
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Όσκαρ Φερνάντεθ, καθώς και τον βοηθό του κ. Ρούμπεν Σέγιες, τους οποίους και ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους. Από σήμερα χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Οράσιο Γκονσάλβες.