Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στη Θύελλα Πετρίου στο ντέρπι της Α΄ Κορινθίας

Με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο Σάββατο στις 16:30 , το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στο Δερβένι . Ο Αστέρας Δερβενίου , γιά πρώτη φορά φέτος, μπροστά στο κοινό του μάχεται με την εκ επικεφαλή ομάδα της βαθμολογίας , Θύελλα Πετρίου. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες , στο γήπεδο του Σολομού αναμεσα στον ΠΑΣ Κλένια και τον Πέλοπα Κιάτου , στη Νεμέα η αναμέτρηση του Παννεμεατικού με τον Ηρακλή Λεχαίου , καθώς ο αγώνας του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Πανσολυγειακό , στο Θωδειο Στάδιο Λουτρακίου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 3ης ημέρας συμπληρώνουν οι αγώνες : Προοδευτική Περιγιαλίου - Ισθμιακός , στην Αρχαία Κόρινθο, Ελλάς Βέλου - Α. Ο. Σολομού , στο Στάδιο του Βέλου , Σαρωνικός Γαλατακίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου , στη Ξυλοκέριζα και Άλμπαρτος Κόρφου -ΠΑΟ Λουτράκι , στο Σοφικό.

Η 3η Αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ- Α.Ο. ΣΟΛΟΜΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται , το Σαββατοκυριακο , με ώρα έναρξις στις 16:30  και το πρωτάθλημα στους δύο ομίλους της Β΄κατηγορίας Κορινθίας.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ
Στον όμιλο ξεχωρίζουν τα ντέρμπι κορυφής, στο Μαψό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κυψελο Κορίνθου , καθώς και στο γήπεδο του Συνοικισμού ανάμεσα στον Άρη Κορίνθου και τους Αγίους Θεόδωρους. Επίσης ξεχωρίζει και η αναμέτρηση στα Εξαμίλια ανάμεσα στην τοπική Δάφνη με την γειτονική ομάδα του Εθνικού Ξυλοκεριζας.

Η 2η Αγωνιστική
01-10-2011

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ

02-10-2011

ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ - Α. Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

Β΄ΟΜΙΛΟΣ
Στον όμιλο ξεχωρίζουν τα ντέρμπι κορυφής, στο Κρυονέρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Πανευρωστινιακό και στο Σπαθοβούνι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Πανκαμαριακού. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι αγώνες του Α. Ο. Λυκοποριάς με τον Ασπρόκαμπο , στην Λυκοποριά  και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού με τον Παμφενεατικό,στο γηπεδο Ξυλοκάστρου

Η 2η Αγωνιστική
01-10-2011

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ

  02-10-2011

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -  Α. Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
Α. Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ