Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΕΚ κόντρα στη Στουρμ Γκρατς απόψε στο ΟΑΚΑ

Κομβικό είναι το σημερινό ματς της ΑΕΚ κόντρα στη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. Οι βαριές εκτός έδρας ήττες από Άντερλεχτ και ΠΑΟΚ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή και την ομάδα και μοναδικό γιατρικό είναι η νίκη. Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να μην θέλησε να αναφερθεί στο μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά γνωρίζει ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν καταφέρει η Ένωση να νικήσει στο, θεωρητικά, πιο εύκολο ματς της στον 12ο όμιλο του Europa League.
 Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, αφού εκτός από τους τιμωρημένους Μανωλά, Μάκο και τους μακροχρόνια απόντες Καφέ, Κωνσταντόπουλο, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Γκέντσογλου, Γεωργέα.
 Οι επιλογές του για την ενδεκάδα δεν είναι πολλές. Ο Αραμπατζής θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Κοντοέ, Καράμπελα, Δέλλα, Κάλα στην άμυνα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βάργκας, Γκερέιρο με τους Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο στα πλάγια. Ο Μπέλεκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα βρίσκεται ο Γκουντγιόνσεν.
Το ματς στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 20.00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Καζαν αναμετράται με την Ρούμπιν

Στη δεύτερη «μάχη» των ομίλων του Europa League «πέφτει» στις 18:00 (ΑΝΤ1) ο ΠΑΟΚ στο Καζάν απέναντι στην Ρούμπιν. Η ελληνική ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Τότεναμ και κόντρα στους Ρώσους θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του τους Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, οι οποίοι έμειναν στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ αντίθετα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μπρούνο Τσιρίλο ενώ στην αποστολή μετέχει ο Κοστίν Λαζάρ, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.