Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Maraveyas ilegal – Πάνoς Μουζουράκης LIVE Τετάρτη 17 Αυγούστου Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ξυλοκάστρου

Maraveyas ilegal – Πάνoς Μουζουράκης LIVE
Maraveyas ilegal – Πάνoς Μουζουράκης LIVE
Τετάρτη 17 Αυγούστου 9.30μ.μ. Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ξυλοκάστρου
Γενική Είσοδος 12 €
Οι MARAVEYAS ILEGAL και ο Πάνος Μουζουράκης, πολυμορφικοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι τραγουδοποιοί, απογειώνουν με τις μουσικάρες τους την Πελοπόννησο και περιμένουν τους φίλους τους σε 4 δυνατά live

Πληροφορίες: www.eleftheriaonline.gr - το portal της Πελοποννήσου
Maraveyas Ilegal – Πάνος Μουζουράκης: Είναι ταλαντούχοι. Απίστευτα δημιουργικοί και επικοινωνιακοί με ένα απρόβλεπτο και χαρισματικό τρόπο. Είναι δυο καλλιτέχνες που με το πάθος τους για τη Μουσική έχουν αναγνωριστεί ως «το νέο αίμα» στα μουσικά μας πράγματα. Φιλτράροντας τις επιρροές τους από έθνικ ήχους και ρετρό ατμόσφαιρες, έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά σημερινό ήχο … τον οποίο περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό!

Φέτος το καλοκαίρι δημιουργούν το πιο ζωντανό και τρελλό μουσικό δίδυμο και επιλέγουν την Πελοπόννησο για τέσσερις και πολύ δυνατές εμφανίσεις. Με δυο ντραμς, με μια παρέα απογειωμένων μουσικών και με απελευθερωμένη διάθεση, Μουζουράκης και Μαραβέγιας θα παίξουν μουσικάρες και θα κάνουν με τα 4 live τους στην Πελοπόννησο να αλλάξει παντελώς η ιδέα που έχουμε για την έννοια «καλοκαιρινή συναυλία». Τα συστατικά είναι κέφι, χορός, επικοινωνία…. όλη η συναυλία μια παρέα!
MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….
Maraveyas ilegal – Πάνoς Μουζουράκης LIVE

Σημειώστε ημερομηνίες:
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης ξεσηκώνουν το Ξυλόκαστρο στις 17 Αυγούστου και περιμένουν τους φίλους τους από τη βόρεια Πελοπόννησο. Αφήστε ξαπλώστρες, κουβαδάκια, play station και ραντεβού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής [δείτε σημεία προπώλησης πιο κάτω].
ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 12 ΕΥΡΩ; …. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Οι δυο τους δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το "Φίλα με ακόμα" ενώ ο καθένας τους έχει στο ενεργητικό του πλήθος τραγουδιών. "Το σαλάμι", "Μαθαίνω να αγαπώ", "Δώσε σημασία", "Μικρή μου μάγισσα", "Τώρα αυτό πως να στο πω" και "Θεές γοργόνες" είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που έχουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Πάνου Μουζουράκη, ενώ τα "Ασε με να μπω", "Δεν ζητάω πολλά", "Δυο γυναίκες", "Που να βρω μια να σου μοιάζει”, "Σαν ταξιδιώτης", και "Δεν με πείθεις" είναι από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια με τη γνωστή "έθνικ" διάθεση και τον διονυσιακό χαρακτήρα.
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ | ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 21.30 |ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 12 ευρώ | ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ | 2743024828
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΔΑΛΑΚΗΣ |2743028350
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΙΤΑΚΗΣ | 2743022354
THE MOVIE DVD STORES
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 2743025959
ΚΙΑΤΟ 27420 20989
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 27410 20840
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2744061663
ΑΚΡΑΤΑ
VIDEO CLUB BROADCAST |2696034880
ΑΙΓΙΟ
VIDEO CLUB AIGION CITY | 2691026636
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
«ΕΛΕΝΗ» ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ – ΕΠΕ Υπηρεσίες διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων