Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Νίκος Κουρμπανάς: «Ομάδα με δυναμική» ο Παναιγιάλειος

Τους λόγους που επέλεξε τον Παναιγιάλειο αιτιολόγησε ο νέος τεχνικός, Νίκος Κουρμπανάς, με δηλώσεις που φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα της Πάτρας! Ο 49χρονος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα www.sportfmpatras.gr για τη συνεργασία του με τους «μελανόλευκους» και υπογράμμισε ότι απαιτείται πολύ δουλειά ώστε να μπει η ομάδα του Αιγίου σε σωστό δρόμο:
«Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, ανεξάρτητα με την κατηγορία που θα παίξει η ομάδα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα… Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο, όμως, θα πρέπει να γίνει άμεσα μια αρχή».
Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναιγιάλειο: «Έπαιξε ρόλο οπωσδήποτε το όνομα, η ιστορία αλλά και ο κόσμος του Παναιγιαλείου. Είναι μια ομάδα που έχει κόσμο που την αγαπά και μεγάλη δυναμική. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δεν γνωρίζουμε την κατηγορία που θα παίζουμε ωστόσο, πρέπει να ξεκινήσουμε να μπει η ομάδα σε έναν δρόμο, χρειάζεται πολύ –πολύ δουλειά και βεβαίως, το σημαντικό είναι να δούμε ποιοι παίκτες θα έρθουν. Είμαστε σε συζητήσεις και με αρκετά παιδιά από την Πάτρα…».