Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μεγάλη αγανάκτηση στην Κόρινθο για τη "Μπάρτσα" αποφασισμένοι να παλέψουν για την παραμονή αλλά...

Καζάνι που βράζει από χθες το απόγευμα η πόλη της Κορίνθου και μαζί όλη η φίλαθλος Κορινθία , και όχι μόνο μετά  την χθεσινή  καταδικαστική απόφαση της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE κατά της ομάδας της Κορίνθου, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες από τη διοργανώτρια αρχή η «Μπάρτσα» υποβιβάζεται για δυσφήμηση του αθλήματος (λόγω πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας). Μια απόφαση που πάντως δεν ξάφνιασε τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με άλλες ομάδες της κατηγορίας (όπως ο Ασπρόπυργος, ο Παναιγιάλειος, ο Αίας Σαλαμίνας, η Χερσόνησος).
Μπορεί η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής να ήταν καταδικαστική, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πεπεισμένοι ότι στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα δικαιωθούν με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση, κάτι που αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Μαυρονάσιος: «Εντός των ημερών θα γίνει έφεση και θα περιμένουμε την απόφαση. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και στο ελληνικό Σύνταγμα και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα επικρατήσει ισονομία και θα τηρηθούν οι νόμοι κατά γράμμα».
Στη συνέχεια μίλησε για τον θέμα τον φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων: «Αυτή τη στιγμή η Κόρινθος από φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες είναι η πιο ενήμερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως ήταν όλο το χρόνο. Γι’ αυτό έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη». Όσο για την πρωτοβάθμια απόφαση, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος δήλωσε: «Η απόφαση αυτή ήταν αναμενόμενη, όποτε εμείς αισιοδοξούμε και δίνουμε το βάρος στην έφεση μας, αφού έχουμε ακράδαντα στοιχεία για την αθωότητα μας».

Στο μεταξύ πυρ και μανία είναι οι χιλιάδες φίλαθλοι της Μπάρτσας από όλη την  Κορινθία και όχι μόνο εναντίον της Διοίκησης του Σωτήρη Μαυρονάσιου την οποία την κατηγορούν για ανεπάρκεια και αφερεγγυότητα και την θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη για τον μεγαλύτερο διασυρμό της ομάδας στην μακρόχρονη ιστορία της.Όπως υποστηρίζουν η Διοίκηση τους κοίμιζε με αισιόδοξες ανακοινώσεις που στο τέλος αποδείχτηκαν φούμαρα, καθώς λόγω οφειλών δεν μπορούσε να πάρει φορολογική ενημερότητα και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣΕ δημόσια έγγραφα!
Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα των αγανακτισμένων οπαδών της Κορίνθου στην ιστοσελίδα τους http://www.korinthosfans.gr
kostas ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ...
TASOS Aναμενόμενη η σημερινή απόφαση για την ομάδα μας δυστυχώς . Kαι στην περίπτωση της χρονιάς της Θήβας Κορίνθιο χέρι έβγαλε τη λίστα των τιμωρημένων και τώρα Κορίνθιο χέρι δεν πλήρωσε για την ενημερότητα . Εν αναμονή της ΓΣ συνέλευσης οπότε και αν γίνει αυτή.Και βεβαία μην ξεχνάμε ότι ο Κούγιας κινήθηκε νομικά εναντίον του λογιστή του για το θέμα της ενημερότητας του ενώ εμείς όχι γιατί η λογίστρια είναι φίλη μας .
james κρίμα, πάλι στο μηδέν. Κάποιοι κατάφεραν να μικρύνουν πολύ την Μπάρτσα μας. Μην χάχνουμε αλλού τα αίτια -εφόσον φταίμε καλώς τιμωρηθήκαμε.
bil ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
den_leei Εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα βλέπουμε τα πράγματα όπως ειναι με τα λάθη και τα σωστά.
TASOS Μόλις διάβασα την ανακοίνωση του γραφείου τύπου και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω . Είναι η τρίτη ή τετάρτη που βγαίνει από τότε που άρχισε το θέμα με τις ενημερότητες και σε καμία δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς τους φιλάθλους της ομάδας που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρηθεί έλεος πια λίγο φιλότιμο !!!
spinos και η έφεση δεν θα αλλάξει τίποτα, οπότε του χρόνου θα παίζουμε Δ Εθνική. δυστυχώς ή ευτυχώς, η μόνη μας ελπίδα είναι πλέον ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ.
Βεβαίως και υπάρχει η ελπίδα της έφεσης αλλά στο συγκεκριμένο άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά και την διαπλοκή του , το βλέπουμε πολύ δύσκολο να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση. Οι εξελίξεις της επόμενες μέρες αναμένονται δραματικές.
Έτσι η ιστορική ομάδα της Κορίνθου θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο στη Δ΄Εθνική μαζί με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.