Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Νέος πρόεδρος στον Παναθηναικό ο Δ. Γόντικας

Τον τίτλο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα φέρει πλέον ο μέχρι σήμερα προεδρεύοντας αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας. Αυτό αποφασίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του «τριφυλλιού».
Ο Δημήτρης Γόντικας μπορεί να «έτρεχε» τον ΠΑΕ από την ημέρα που αποχώρησε από την προεδρία αυτής ο Νικόλας Πατέρας, είχε, όμως, αρνηθεί να δεχθεί τον τίτλο του προέδρου με την ελπίδα πως θα βρισκόταν σύντομα μια λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του συλλόγου. Κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατό και έτσι αποφασίσθηκε να αναλάβει και τυπικά τον ρόλο που ασκεί.
Στη διοικούσα επιτροπή, που παραμένει σε λειτουργία, αποφασίσθηκε να συμμετάσχουν, πλην του Δημήτρη Γόντικα, οι Νίκος Χατζηνικολάου, Λεωνίδας Πολέμης, γιος του Αδαμάντιου, και Γιώργος Σπηλιοτόπουλος.
Κατά τ' άλλα, παρά τη συντριβή και τον αποκλεισμό από την Οντένσε, το Δ.Σ. των «πρασίνων» συμφώνησε ότι συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Από τη συνεδρίαση απόντες ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος (μοναδικός μέτοχος που παραμένει στο Δ.Σ.), ο Αργύρης Μήτσου, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Κώστας Ελευθεράκης.