Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Αστέρας Δερβενίου πήρε τον 'Αγγελο Κοπακάκη. Αρχίζει τα φιλικά

Ο Αστέρας Δερβενίου σημείωσε την τέταρτη μεταγραφή του καθώς μετά τους Κολιμάδη (Ηρακλη Ξυλοκάστρου), Δημόπουλο (ΑΟ Ακράτας) και Φωλια, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Άγγελο Καποκάκη.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στο χώρο του κέντρου, είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον  Ισθμιακού, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στη.ομάδα της Δυτικής Κορινθίας 
Επίσης στο δυναμικό του συλλόγου παραμένουν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Θανάσης Δάνης, Άρης Λαφαζάνος και Δημήτρης Ψυχογυιός, όπως και οι Ρούτση και Νιάνγκ, ενώ επέστρεψαν από το δανεισμό τους από τον Πανευρωστινιακό, οι Στεφανάκος και Ι. Καΐτσας
Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία, με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να βλέπει τους παίκτες του, ορεξάτους και έτοιμους για μια καλή πορεία και φέτος.
Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι: Βορινιώτης (Σπαθοβούνι), Ρουμελιώτης (επιστρ. στην Ελλάς Βέλου), Τσιπάς (Λυκοποριά), Ζώης (Θύελλα Πετρίου), Πιλιαφάς (Ελλάς Βέλου), Πετρόπουλος.
Τέλος όσον αφορά τα φιλικά, την Κυριακή 21 Αυγούστου, υπάρχει η αναμέτρηση με την Ελλάς Βέλου στο Δερβένι, ενώ στις 24/8, υπάρχει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου.