Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Σκάνδαλο αν υποβιβαστούμε

H ανακοίνωση:
«Η καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση περί “δυσφήμισης αθλήματος” για την περίπτωση των ενημεροτήτων, λειτουργεί με υποκειμενικά κριτήρια και έχει διασταλτική ερμηνεία στην περίπτωση των επιτροπών. Η έννοια του ΚΑΠ, που μιλάει ξεκάθαρα για την περίπτωση της πλαστογραφίας, τιμωρεί το αδίκημα αυτοτελώς και όχι με υποβιβασμό!
Οι ευθύνες της διοίκησης σίγουρα υπάρχουν, αλλά εδώ μιλάμε για αδίκημα που βάσει νόμου δεν βλάπτει τον σύλλογο, παρά μόνο το ή τα φυσικά πρόσωπα! Δεν μας νοιάζει αν είναι σωστός η όχι ο ΚΑΠ (αυτό το ορίζουν άλλοι), μας νοιάζει ότι βάσει αυτού οφείλουν να μεριμνούν οι επιτροπές οι Αθλητικοί Δικαστές και οι ομάδες.
Ξέπλυμα μαύρου χρήματος -στημένα παιχνίδια- μισθωμένοι παραγοντισμοί - σύσταση εγκληματικής συμμορίας - αλλοίωση αποτελεσμάτων - παράνομος στοιχηματισμός - βία και άλλα πολλά, ανήκουν στην κατηγορία δυσφήμισης του αθλήματος, κύριοι! Αυτό ορίζει και αυτό λέει ο ΚΑΠ. Καλό είναι να διαβάζουμε, να ενημερωνόμαστε και μετά να μιλάμε.
Οι νομικοί του ΠΓΣ και όχι μόνο, το δηλώνουν κατηγορηματικά: “Αν δεν αθωωθεί ο ΠΓΣ μετά και από τα στοιχεία που έχουμε παραδώσει στο φάκελο υπεράσπισης θα είναι σκάνδαλο”! Κάθαρση οφείλει να υπάρξει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά να υπάρξει με ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Όχι επιλεκτικά κριτήρια για μερικούς».