Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Επαφή με Θεοδοσιάδη η Κόρινθος


Η Κόρινθος έριξε… δίχτυα στον έμπειρο αμυντικό, Σάκη Θεοδοσιάδη, προκειμένου να τον φέρει στον Ισθμό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη τηλεφωνική- διερευνητική επαφή των διοικούντων την «Μπάρτσα» με τον 36χρονο αμυντικό, χωρίς ωστόσο να μπουν σε λεπτομέρειες. Άλλωστε, στην Κόρινθο περιμένουν να μάθουν εάν θα αγωνίζονται στην football league 2 ή στη Δ’ Εθνική, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Θεοδοσιάδης είναι από τους έμπειρους παίκτες που έχει θητεία και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, τα Τρίκαλα, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, η Λάρισα.
Στο μεταξύ, δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Τάσου Παυλίδη στην «Μπάρτσα», ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με ομάδα Δ’ Εθνικής! Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Ισθμού, στην «Μπάρτσα» θα αγωνίζονται την νέα χρονιά οι Γιώργος Μαριόλης και Γιάννης Σπανός. Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Τηλυκράτης Λευκάδας, ενώ ο τελευταίος στον Διαγόρα Βραχνέικων. Αντίθετα παρελθόν από την από την Τρίτη 30/08 για την ομάδα αποτελούν οι Χουστουλάκης, Αράπογλου, Νικολάου και Καρνέσης, διότι στα πλαίσια της φιλοσοφίας της φετινής Κορίνθου στην ΠΑΕ θα παίξουν παίκτες που θέλουν να παίξουν για την ομάδα... Το ρόστερ της ομάδας θα συμπληρωθεί με άλλες 4 μεταγραφές