Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός: Και Μακούν και Εστράδα

Διπλό χτύπημα φέρεται να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός φέρνοντας στο Λιμάνι τους Μακούν και Εστράδα.
Ο Εντουάρντο Μαθία έμαθε από Αστον Βίλα και Μονπελιέ τις απαιτήσεις τους για τους Μακούν και Εστράδα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή τους να μην είναι απαγορευτικά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», να θέλει να πάρει και τους δύο ποδοσφαιριστές στον Πειραιά. Η ουσία είναι να μην αλλάξουν οι ομάδες τις απαιτήσεις του, γιατί τότε το πράγμα θα δυσκολέψει.
Τα δεδομένα για τους παίκτες είναι τα ίδια, απλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικά. Μακούν και Εστράδα δίνονται δανεικοί με οψιόν αγοράς από τις ομάδες τους, κάτι που βολεύει τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ρήτρες και το ποσό που απαιτείται για το δανεισμό διαφέρουν στις δύο περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα Πάντως, τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν ξεπερνούν συνολικά εκείνα των Ντουντού και Ουρτάδο, οπότε δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που δεν έχουν την επιθυμητή κατάληξη οι δύο περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό, τότε θα προχωρήσει η περίπτωση του Ορμπάιθ.