Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

«Αλύγιστος» στην Νέα Σμύρνη ο Εργοτέλης

Η τρίτη ισοπαλία στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ήταν η πλέον χορταστική. Ο Εργοτέλης με γκολ του Ζούνιορ στις καθυστερήσεις του ματς πήραν το βαθμό από τον Πανιώνιο, στην Νέα Σμύρνη. Στο 11΄ ο Ριέρα με καταπληκτικό τέρμα άνοιξε το σκορ γιά τον Πανιώνιο. Ο Ισπανός είδε τον Πίρσον εκτός εστίας και από το κέντρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα,και έβαλε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς, αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το κέντρο του γηπέδου.


panionios 1-0 ergotelis riera goal by greekgoalsellas
Στο 52' ο Φραγκουλάκης με πολύ όμορφο αριστερό σουτ νίκησε από μακριά τον Σιδεράκη και έφερε τον αγώνα στα ίσα. Ο Κουμορτζί , στο 72΄ νίκησε από κοντά τον Πίρσον. δίνοντας προβάδισμα στον Πανιώνιο. Ομως ο Εργοτέλης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη καθως στο 90΄ ο Ζούνιορ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μετά την απομάκρυνση από τον Σιδεράκη και έφερε το ματς στα ίσα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Σιδεράκης, Κρικβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γιόνσον, Ομο, Σάμαρης. Κουμορτζί, Εστογιάνοφ, Γουνδουλάκης (75' Μιλοβάνοβιτς), Ριέρα.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (77' Κυριακίδης), Ρομάνο, Μπέτο (51' Λεάλ), Τζούνιορ, Ολίσε (51' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι.