Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γέμισε η Πελοπόννησος Αυλοκόλακες, Υπηρέτες και Φρουφρούδες

ΠΗΓΗ : report24.gr

Μετά απο 7 μήνες ενεργής διοίκησης η Περιφέρεια της Πελοποννήσου γέμισε με Αυλοκόλακες, Υπηρέτες και Φρουφρούδες. Όλοι έχουν λόγο και ρόλο και όλοι τα ξέρουν όλα. Το report24.gr από την αρχή έχει κάνει σκληρή κριτική στο Περιφερειακό στρατόπεδο και στον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Στα άσχημα είμαστε απέναντι, στα σωστά είμαστε δίπλα γιατί θέλουμε την καλύτερη δυνατή διοίκηση για το καλό της Πελοποννήσου που υπέρ αγαπάμε. Δεν στεκόμαστε σε κανέναν δίπλα, δεν τα «πήραμε ή τα παίρνουμε» από κανέναν και οι γραφές μας δεν έχουν εμπάθεια. Δεν μπορούν να μας πούνε δοτούς και αυτό κάποιους πειράζει. Η κριτική που ασκείτε από εδώ μέσα είναι δημοσιογραφική και μάλιστα πάνω σε πολιτική βάση και όχι προσωπική.

Όμως…

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να μην καταγράψουμε πως η Πελοπόννησος γέμισε με Αυλοκόλακες που ο σκοπός τους είναι να γεμίσουν την τσέπη τους με παχυλούς μισθούς και όχι να προσφέρουν έργο, Η Πελοπόννησος γέμισε Υπηρέτες που γράφουν κατά παραγγελία προβάλουν με δοτά θέματα και μοστράρουν ως ρυθμιστές πουλώντας παραγοντιλίκι. Η Πελοπόννησος γέμισε Φρουφρούδες που αντί να δουν την ουσία ασχολούνται με φρου-φρου και αρώματα ξευτιλίζοντας το όποιο θεσμό.

Τους ξέρουμε. Τους μάθαμε όπως και ο κόσμος θα τους μάθει όταν τα ονόματα βγούν στον αέρα.

Ο Τατούλης τους ξέρει και δεν θα πρέπει να είναι δέσμιος αυτών γιατί θα χάσει και την όποια λάμψη του απομένει μέχρι την πολιτική του εν καιρώ δύση.

Άλλωστε αυτός είναι ο άνθρωπος που τα κατήγγειλε τότε στην Κυβέρνηση Καραμανλή και διαγράφτηκε

Θυμάσαι Πέτρο;

Εκτός και δεν τα ξέρεις όλα τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου και πρέπει να έχεις τα μάτια του πιο ανοιχτά…!!!

Γ.Π