Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εκδικάστηκε η έφεση της Κορίνθου

Χθες,  Πέμπτη  εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Κόρινθος.
Οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, εξαιτίας της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών σε βάρος της που της επέβαλλε ανάκληση δελτίων και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες.
Πλέον, άπαντες στην «μπάρτσα» περιμένουν να ανακοινωθεί η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, η οποία θα είναι καθοριστική και θα κρίνει αν η Κόρινθος υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική.
Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, οι ιθύνοντες της ομάδας, έχουν έρθει σε συμφωνία τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή, ενώ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση με ακόμη τέσσερις.

«Τιμή τους η Κόρινθος»

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε, με αφορμή την απροθυμία κάποιων ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στην Κόρινθο, ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος:
«Η Κόρινθος είναι μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται και είναι τιμή για αυτούς που φόρεσαν και θα φορέσουν τη φανέλα της.
Αυτοί που θα φορέσουν φέτος τη φανέλα της Κορίνθου πρέπει να έχουν αποφασίσει να παίξουν για την πόλη, για τη φανέλα που φορούν για τον κόσμο και τελευταίο για τον εαυτό τους. Κι αυτό το λέω εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων τους και κατά δεύτερο για το κριτήριο που βάζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η Κόρινθος. Γι αυτό εμείς θα πάρουμε τους παίκτες που πραγματικά θα θέλουν να έρθουν στην Κόρινθο».

onsports.gr