Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η ώρα της στέψης γιά τις Ελληνίδες

Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το χρυσό μετάλλιο, αφού σήμερα στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την Κίνα στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, το άκουσμα του εθνικού ύμνου, την ώρα που στο στήθος τους θα κρέμεται στο χρυσό μετάλλιο είναι το όνειρο των πολιστριών της Εθνικής Ελλάδας, που σήμερα ενδέχεται να γίνει και πραγματικότητα.
Η ελληνική ομάδα πόλο των γυναικών θα αντιμετωπίσει στις 4 μ.μ. τη διοργανώτρια Κίνα στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σαγκάη με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ένα Παγκόσμιο. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ 1, ενώ το Onsports θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη «μάχη» της ελληνικής ομάδας και πλούσιο ρεπορτάζ μετά τον τελικό.
Το σημαντικό για τις αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση είναι πως εκτός απροόπτου, θα βρίσκονται όλες στη διάθεσή του. Έτσι, οι Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδώνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά και Ελένη Γούλα θα είναι έτοιμες για να στεφθούν πρωταθλήτριες κόσμου
Το πρόγραμμα της αυλαίας του τουρνουά των γυναικών (σε ώρες Ελλάδας):
04.30 για θέσεις 7-8 Καναδάς-Ολλανδία
05.55 για θέσεις 5-6 ΗΠΑ-Αυστραλία
11.00 «Μικρός» τελικός: Ρωσία-Ιταλία
16.00 Τελικός: Κίνα-Ελλάδα