Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Οι κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί συνεχίζονται. Κλείνουν αεροδρόμια και λιμάνια σε όλη τη χώρα

Οι κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί συνεχίζονται. Το ίδιο και η ταλαιπωρία του κόσμου! Και θα συνεχιστεί λένε έως την Παρασκευή, αφού η απεργία παρατάθηκε και οι προθέσεις των ιδιοκτητών ταξί είναι να προχωρήσουν ακόμα και σε απεργία διαρκείας!

Και οι εικόνες με τους τουρίστες να σέρνουν τις βαλίτσες τους μέσα στον καύσωνα επαναλαμβάνονται. Και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα βάλουν μια και καλή στην μαύρη λίστα των τουριστικών προορισμών την Ελλάδα!

Οι κινητοποιήσεις έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και στο στόχαστρο έχουν μπει μεγάλα λιμάνια και αεροδρόμια σε πόλεις όπως η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Αθήνα


Κλειστή η Μάρνη. Θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στη Βουλή. Η ένταση είναι μεγάλη και κάποιοι μιλούν για απεργία διαρκείας.

Πάτρα
Κλειστό το νεο λιμάνι της πόλης. Κλειστό και το Κατακολο όπου δένουν κρουαζιερόπλοια. Στις 11 κλείνει η Κυλλήνη και το αεροδρόμιο του Αράξου

Επί ποδός οι αυτοκινητιστές ταξί της Πελοποννήσου

Το αεροδρόμιο Καλαμάτας απέκλεισαν για λίγες ώρες οι ιδιοκτήτες ταξί της Πελοποννήσου, ενώ άνοιξαν τα διόδια Νεστάνης και Καλαμακίου και αυτή την ώρα παραμένουν στις πόλεις τους με σταθμευμένα σε κεντρικούς δρόμους τα οχήματά τους.

Στην Τρίπολη με την άδεια της δημοτικής αρχής έχουν σταθμεύσει τα ταξί στην Εθνικής Αντιστάσεως, καταλαμβάνοντας τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.

Αυτή την ώρα τα προεδρεία των ταξί ανά πόλη, επισκέπτονται τους δημάρχους των πρωτευουσών των νομών τους, ενημερώνουν για τις θέσεις τους και θα τους επιδώσουν ψήφισμα.