Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μαρινάκης κατά Παπανδρέου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσής του, μετά και τη δεύτερη δίωξή του, και ετοιμάζεται να «χοντρύνει» για τα καλά το παιχνίδι φτάνοντας την κατάσταση στα άκρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Φίλαθλος ότι είπε στους συνεργάτες του, συνεχίζει να επιθυμεί να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών του συνομιλιών και επανέλαβε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ θεωρεί ότι η δίωξη ασκείται για άλλους λόγους, αφού αδυνατεί να πιστέψει ότι τον κατηγορούν επειδή το όνομά του αναφέρεται σε συνομιλία τρίτων.
Επίσης, στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν μπορούν πλέον να δεχθούν την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, αφού όσο καλόπιστοι και να είναι ισχυρίζονται πως ο Μαρινάκης κατηγορείται εξόφθαλμα χωρίς αιτία, λόγω της ενασχόλησής του με τους πρωταθλητές. Κάτι που αφήνει και ο ίδιος να εννοηθεί με τη δήλωσή του τη Δευτέρα, στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Άλλο ένα σημείο που ενισχύει την καχυποψία των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι ότι στην αναμέτρηση Κόρινθος-Παναχαϊκή, στην οποία αναφέρονται οι νέες κατηγορίες, δεν είχαν γίνει καν επεισόδια. Κάτι που κάνει τους Ερυθρόλευκους να απορούν για τον πόλεμο που δέχεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.
Ο Πειραιώτης εφοπλιστής αναμένεται να γίνει αρκετά επιθετικός, καθώς θεωρεί ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, και σκέφτεται πόσο δίκιο είχε όταν έλεγε στο πρόσφατο συνέδριο της Θύρας 7 ότι «είμαι μόλις ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο και με κατηγορούν για οτιδήποτε έχει συμβεί λες και είμαι η συντέλεια του κόσμου».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από την επιθετική νομική αντεπίθεση κατά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, σκέφτεται να πάρει νομικά μέτρα και κατά ορισμένων ΜΜΕ. Ο Β. Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τη διάσταση που δίνεται κάθε φορά σε θέματα που τον αφορούν και είναι πεπεισμένος ότι μερικά Μέσα παρουσιάζουν την υπόθεση με τέτοιο τρόπο, ώστε να διασύρεται και να σπιλώνεται το όνομά του, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα εξώδικα.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον κύκλο του «ερυθρόλευκου» ιδιοκτήτη, από εδώ και στο εξής κάθε είδους επίθεση στο όνομά του θα φέρει την ανάλογη απάντησή του...
gazzetta.gr