Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γ. Μιχελάκης...ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση και να πει, επιτέλους, με ποιόν συμφωνεί: Με τον κ. Ραγκούση ή τον κ. Ρέππα;


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:    



«Ενώ ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να παριστάνει τον ανεύθυνο παρατηρητή, στο θέμα των «ταξί», οι κύριοι Ρέππας και Ραγκούσης συνεχίζουν την προσωπική τους βεντέτα, σε βάρος της Κοινωνίας και της Οικονομίας, υπονομεύοντας τη βαριά μας βιομηχανία, τον Τουρισμό. 
Ο κ. Ρέππας - με συνέντευξη του, χθες, στο «Βήμα της Κυριακής» - επιμένει στη ρύθμιση που είχε αποφασίσει, η οποία συνέδεε τον αριθμό των αδειών με τον πληθυσμό κάθε περιοχής.
Αντίθετα, ο κ. Ραγκούσης - με συνέντευξη του, σήμερα, στα «Νέα» - αδειάζει,  για μια ακόμη φορά, τον προκάτοχό του και ρίχνει λάδι στη φωτιά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ρυθμίσεις Ρέππα ευνοούν «αγοραπωλησίες αδειών με μαύρα χρήματα», τη φοροδιαφυγή και την παραοικονομία.
Μπροστά σε όλα αυτά, ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση και να πει, επιτέλους, με ποιόν συμφωνεί: Με τον κ. Ραγκούση ή τον κ. Ρέππα; Γιατί δεν μπορεί να έχει δώσει την έγκρισή του στη ρύθμιση Ρέππα και ταυτόχρονα να συμφωνεί με τον κ. Ραγκούση, ο οποίος επιχειρεί να επιβάλει τα ακριβώς αντίθετα.    
Για μια ακόμα φορά, επαναλαμβάνουμε ότι θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η απελευθέρωση του επαγγέλματος με τους ίδιους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».