Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι Αγανακτισμένοι δίνουν μη ψήφο εμπιστοσύνης - Φρούριο η Βουλή

Tεράστιες αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη Βουλή υπό το φόβο μήπως οι Αγανακτισμένοι επιχειρήσουν να εισβάλλουν.  Δηλώνουν την μη ψήφο εμπιστοσύνης τους στη Βουλή.


Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού των Αγανακτισμένων σήμερα έξω από τη Βουλή, όπου την ίδια ώρα μέσα θα υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία ψηφοφορίας για να παράσχουν οι βουλευτές ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.
Οι Αγανακτισμένοι έχουν μεγάλες βλέψεις για απόψε το βράδυ, καθώς περιμένουν ότι θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες κόσμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και στην ουσία να δηλώσουν τη δική τους μη ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μάλιστα, οι Αγανακτισμένοι έχουν στήσει και κάλπες προκειμένου όσοι πηγαίνουν στην πλατεία Συντάγματος να ψηφίζουν πως δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην παρούσα κυβέρνηση και στους αντιπροσώπους του κοινοβουλίου γενικότερα.Για το λόγο αυτό, η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός με τεράστιες δυνάμεις να έχουν στην κυριολεξία περικυκλώσει τη Βουλή και να μην μπορεί να περάσει τίποτα απολύτως.

Από την πλευρά τους οι Αγανακτισμένοι όσο περνάει η ώρα ολοένα και αυξάνονται, ενώ σχεδιάζουν και πάλι να αποδοκιμάσουν τους βουλευτές κατά την έξοδό τους από τη Βουλή.